Arama sonuçları: *

• Users: BERKANY
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BERKANY

Galatasaray-Dinamo Kiev maçında Duyar Kasan arkadaşlar hakkında....

Dünya meselesi yapmaya gerek yok çokda önemsenecek bir konu değil millet birşeylerden bahaneler üretmeye gidiyor.Bu ülkede depremden sonra lig iptal edilmedi çok konuşmaya gerek yok bence ?
  2. BERKANY

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

Basitti.
  3. BERKANY

FB 1-3 GS

Cok konuşmaya gerek yok.Basit bir maçtı bizim için :)
  4. BERKANY

TÜRKİYE VS HOLLANDA

Çıkabilecek en iyi takımlardan birisi cıktı bence almanya fransa falan cıksa skntıydı.Şansımız var.
  5. BERKANY

Şampiyon kim olacak? FB 6-0 İST / KNY 0-3 GS

Aynen fazla söze gerek yok bir sene daha böyle devam kral.Yazık gençliğiniz bitti şampiyon olamadan...
  6. BERKANY

Şampiyon kim olacak? FB 6-0 İST / KNY 0-3 GS

Üzülmeyin arkadaşlar seneye inşallah Meral ablanız bir kehanet de daha bulunur :)
  7. BERKANY

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

Bizimkiler erkenden garanti diye rehavete kapılmışlar. Haftaya götürdüler durumu :D
  8. BERKANY

⚽️ Konyaspor 0 - 0 Fenerbahçe ⚽️

gg 0-0 bitti
  9. BERKANY

İsmail Kartal devam etmeli

Bazıları paradan daha farklı şeylere değer verirler.Sen bilmezsin kral çok takılma o prestij konularına
  10. BERKANY

Aynen kankam fener cagırsa da gitsem diyor.
  11. BERKANY

İsmail hocayı yedirmeyiz.
  12. BERKANY

Onu da fenerli arkadaşlar düşünsün.Ali koç iki laf ile taraftarı kandırıyor FB'lilerde yiyor :D bizde 1 sene şampiyon olamayınca giden başkanlar varken FB 2 yıl fetö kumpası2 yıl 5 yıldız hayali bu yılda tff o bu şu laflarıyla Ali Koç'a inandı durdu sonuç buralara kdar geldi. 2 haftada 2 kupa...
  13. BERKANY

Ben bir GS'li olarak Fenerin en az 5 yıl daha Ali koç ve İsmail ile devam etmesi görüşündeyim. Hakları yenilmez hele ki Ali koç.Son 5-6 yıl yaptıklarını varsayınca böyle başkan zor bulursunuz..Ali koç ve İsmail Kartal <3
  14. BERKANY

FENERBAHÇE ELENDİ! ŞİMDİ NE OLACAK?

Olan çok basit. Avrupa için Kupayı verdi, Avrupadaki saçma değişiklerle liğe tutanayım derken Avrupayı verdi. Ben teşekkür ederim Süper kupa için eforsuz Çer-Ez bir Win verdiği için.Ama fenerliler adına da üzülmedim değil.Avrupada son kulvardasın.Sivas TD zaten macı sana satacak bunu bilmeyen...
  15. BERKANY

Fenerbahçe Sahadan Çekildi

5 yıldır var knk bir şey yapabildiği yok kendini kandırıp duruyor sadece. Yanında bir grup feenerli de inanıyor işte :D
  16. BERKANY

Sahi FB'liler 2 Nisanda ligden çekiliyordunuz noldu. Söz vermek göz vermeye benzemez . Niye ertelendi ligden çekilme olayı :) 1712522594 kral öncelikle özet için teşekkürler üşenmiştim okumaya. İkincisi ben bir GS li olarak Fırıldak Aliyi farketmelerini istemiyorum.Bırak böyle devam etsinler...
  17. BERKANY

aynen öyle tepki böyle olmaz. Çıkar ERKEKK gibi oynarsın .
  18. BERKANY

İcardının caktıgı golu mü diyorsun yoksa GS vs GS yi mi kral
  19. BERKANY

Asıl tepki talebin reddedilmesine rağmen oynayıp kazanmaktı.FB bunu da yanlış anladı A:SDASDASDASDASD KORKTU KAÇTI. Daha doğrusu İCARDI Çaktı FB Kaçtı :)
  20. BERKANY

Fotoğrafını çekmek istersen müzemize bekleriz kral :)
Top Bottom