Arama sonuçları: *

• Users: Crossita
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Crossita

Krampon seçimi için tavsiye

Anladım teşekkürler.
  2. Crossita

Anladım teşekkür ederim.
  3. Crossita

Fiyatı ne kadar biliyor musunuz çok ise boşuna bakmayayım. 1623624822 https://www.sportive.com.tr/nike-jr-mercurial-superfly-7-academy-mg-unisex-cok-renkli-futbol-krampon-at8120-801/ hocam bu sizin attığınız ile aynı mıdır acaba yoksa benim bilmediğim bir farkı var mıdır?
  4. Crossita

Yani müthiş bir kalite beklentim yok açıkçası. Ayağıma otursun düzgün top oynayabileyim birazcık da dayanıklı olsun yeter.
  5. Crossita

Yani doğrudur fakat garip geldi 2500tllik ayakkabının başka mağazada 300 TL'ye satılması. Teşekkür ederim tekrardan
  6. Crossita

Vallahi haklısınızdır belki ama param yok o kadar 1623624149 Hocam bunlar ne allah aşkına en ucuzu 700 lira...
  7. Crossita

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Nike daha iyi sanki pumadan öyle anladım? Bende mercurial vardı zaten siyah turuncu olanı memnundum ama küçük gelmeye başladı dediğim gibi.
  8. Crossita

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Nike daha iyi sanki pumadan öyle anladım?
  9. Crossita

Var mıdır hocam sizin önerileriniz?
  10. Crossita

Sert olduğumun farkında değildim kusura bakmayın
  11. Crossita

Anladım teşekkür ederim. 1623623371 Hocam açıkladım zaten okumadınız sanırım
  12. Crossita

Nike'a gittim hala bir şey bilmiyorum 😅
  13. Crossita

Önemli değil olur öyle. Gidip denememin daha iyi olacağının bilincindeyim fakat modeller hakkında vs. hiçbir bilgim yok dediğim gibi.
  14. Crossita

Bende 43 var o sıkıyor bir tık. 44 uygun olur sanırım. Yazmayı unutmuşum daha nazik bir dille uyaramaz mıydın?
  15. Crossita

Dostlar krampon alacağım yakın bir zamanda fakat çok bir bilgim ve fikrim yok açıkçası... O yüzden sizlerden yardım isteyeceğim. Araştırdığım kadarına göre oynadığım mevki seçimde önemliymiş. Genelde kanat gibi oynarım bazı zamanlar da bek. Bütçem 250-300 arası. Yardımcı olursanız çok...
Top Bottom