Arama sonuçları: *

• Users: EKRHN
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. EKRHN

Kaleci̇ Eldi̇veni̇ Öneri̇si̇

Halı sahada kullanacak o yüzden düzgün ve işine yarayacak bir şey istiyoruz hocam
  2. EKRHN

Arkadaşlar başka önerisi olan yok mu?
  3. EKRHN

Önerebileceğiniz var mı link atabilir misiniz bu konulardan pek anlamam da 1679068675 Tamam hocam sağolun
  4. EKRHN

Arkadaşlar Max 1200 TL civarına güzel bir kaleci eldiveni önerebilir misiniz 14 yaşında bir çocuk için olacak beden hakkında bilgim yok
  5. EKRHN

Ballon D'Or 2022 Açıklandı 🔥 🏆

Bence de öyle olsa en iyisi olurdu ama yapacak bir şey yok maalesef
  6. EKRHN

Aslında bence daha adil olan 2020 ile 2021 sezonunun ortalaması alınıp bir sıralama yapılmasıydı çünkü 2020 de ballondor verilmedi ve bence bu büyük bir haksızlıktı 1666037404 Teşekkür ederim aynı duyguları bende yaşıyorum bu seviyeli tartışma için teşekkür ederim.
  7. EKRHN

Yani zaten çok kötü bir performans sergilemedi ama o hücum hattına sahip bir takımda o kadar asist yapmak bence çok büyük bir başarı değil Ama yine de Messi de listede olsa fena olmaz dı doğru söylüyorsunuz.
  8. EKRHN

Bence Lewa Messiden daha iyiydi ama sizinde görüşlerinize saygı duyuyorum tabi ki. Ayrıca Messi geçen sezon her futbolcunun gösterebileceği bir performans sergiledi.
  9. EKRHN

Listede olsaydı saçma olurdu zaten geçen sene kıyak yaptılar
  10. EKRHN

Futbolu kötü oynamak

Yani paslarım şutlarım kötü yazmışsın çalım atamıyorum demişsin yabancı bir ülkede olsan bir türlü yolunu bulursun mesela Kenan karaman adamın alman aklı dışında hiç bir vasfı yok ama bjk de oynadı ama Tr de ya aşırı yetenek ya da torpil olacak anladığım kadarıyla sen de ikisi de yok yani bence...
  11. EKRHN

Futbolu kötü oynamak

Aga yetenek olmadan olmuyor zaten torpil gibi bir şansında yoksa yol yakınken vazgeç
  12. EKRHN

FENERBAHÇE 1 GALATASARAY 0

Kavga etmek yerine maçı mı konuşsanız?
  13. EKRHN

KÖY TAKIMI 2 BJK 2 MAÇ SONUCU

Dediğim şeyi tekrarlıyorum hakem hataları konuşacaksak fb nin yanında bjk nin söz hakkı yok. 1639937241 Evet o biraz ayıp oldu sanki.
  14. EKRHN

Hocam köy takımıyız çünkü ondan daha kötü bir şey olsa onu koyucam ama yok.
  15. EKRHN

Maçın adamıydı bence çok iyi oynadı.
  16. EKRHN

Her maç hakemi konuşmak zorunda mısınız? Geçen seneyi unutuyorsunuz galiba bence hakem hatalarını konuşursak fb nin yanında bjk nin konuşmaya hakkı yok.
  17. EKRHN

Bende onu söylüyom zaten
  18. EKRHN

izleseydin bjk nin hakkettiğini görürdün 1639936910 Doğru çok haklısın hemen başlığı değiştiriyorum.
  19. EKRHN

Fb 2. yarıda çok kötü oyunuyla 2. golü yedi ve maç böyle bitti düşünceleriniz neler. (ben fb liyim ama maçı bjk haket ti bjk nin kazanamamasına üzüldüm.)
  20. EKRHN

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi

Neden szalai sol kanat bek oynayıp novak stp oynuyor? ben onu anlamadım.
Geri