Arama sonuçları: *

• Users: Fatieh
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Fatieh

Fenerbahçe 5 - 4 Karagümrük

Ulan Batshuayi geçen sene bize saçlarımızı yoldurttun şimdi yaptığın şeye bak.
  2. Fatieh

Beşiktaş Dortmund maçı nereden izlenir?

Ücretsiz derken kaçak yayından bahsediyorsun. Ve bu yasal değil. Önermiyorum ve konu kilitlenmelidir
  3. Fatieh

milli takım rezilliği

Durum tam olarak bu.
  4. Fatieh

Beşiktaş-Hatayspor maçı düşünceleriniz?

Haklısın. Ayrıca diğerleri gibi saçma saçma yorumlar yapmadığın için teşekkür ederim. Ama sonuçta bu kadar bastırınca psikoloji de kalmamıştır oyuncularda. Bir yandan da öyle düşünmek lazım.
  5. Fatieh

Beşiktaş-Hatayspor maçı düşünceleriniz?

Sattı diyenler ne kadar objektifsiniz :D Çok zevkli maçtı Beşiktaş bastırdıkça bastırdı Hatay ne yapacağını şaşırdı. Ayrıca Cumartesi ne olacağını görmüş oldular bir yandan :D 1619897766 Aynen kankam. Burda beni konuşturma. Fazla ileri gidersen yolun sonunu biliyorsun.
  6. Fatieh

Hakan Çalhanoğlu Galatasaraya gelebilir !

Çok büyük hata yapmış olur. Galatasaray'a gelip kendini bitirmek istiyorsa bilemem. Beşiktaş'lıyım bu yüzden gelmesin demiyorum. Daha 27 yaşında 35m piyasa değeri var. Şuan istese Avrupa'da krallar gibi oynayabilir. Neden Galatasaray'a gelip bu berbat ligde oynasın ki? Gelirse...
  7. Fatieh

Fenerbahçe nin Şikeci olması

Keşke ciddi ciddi önceki konuya cevap yazmasaydım. Amacın ne senin? Milleti birbirine düşürmek mi?
  8. Fatieh

Galatasaray Gençlerbirliği Şike

Şu forumda şöyle konular açmayın. Doğal olarak herkes kendi takımını savunacak. BURDA DEDİĞİNİZ HER ŞEY BOŞ. ŞİKE VARMIŞ YOKMUŞ KİŞİ NASIL DÜŞÜNÜYORSA ÖYLE DÜŞÜNÜR. Yani Galatasaray şike yaptı diyen kişinin Galatasaray'lı olduğunu, ya da altta şike olmadığını söyleyen birisinin Galatasaray'lı...
  9. Fatieh

VAR Yine Şaşırtmadı!

Top Bottom