Arama sonuçları: *

• Users: Hakan06
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hakan06

Galatasaray ile Fenerbahçe

Kural öyle. Gruplarda aynı ülke takımı olmaz.
  2. Hakan06

Hakemler Fenerbahçeyi doğradı (!)

Holiganlığı ben de mantıklı bulmuyorum ama forum ortamını kötü etkileyecek bir şey yaptığın , problemim o. Baksana şimdi millet geldi boş boş tartışıp laf atıyor birbirine. Yok Gs şöyle yok FB böyle. Ne gerek var. Kupanızı alın sezon sonu gidin işte. Ekstra para mı veriyorlar holiganları...
  3. Hakan06

Penaltı , penaltı zaten. Yok müdehala zayıf , yok ucundan değmiş , öyle penaltı mı olur vb. bahanelere sığınmaya gerek yok ama konuyu açan arkadaşın yaptığı şey çok çocukça ve forum ortamına zarar bir davranış. Yoksa gelip burda penaltı tartışacak değilim.
  4. Hakan06

Hani forumda böyle savaş çıkarak konular açsa herkes Beyaz Futbola döner burası. Forumdaki o tatlı ortamı bozulur. Boşuna milleti kışkırtmanın manası yok.
  5. Hakan06

Sebebi ne peki bunun? Fenerliyim ben net penaltı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir kadroyla Sivası yenemeyip ağlamanın mantığı yok ama senin yaptığının mantığı ne şuan? Foruma gelip böyle bir konu açmanın bir mantığı yok bence.
  6. Hakan06

Bu pozisyon sizce penaltı mı?

Tertemiz pozisyon.
  7. Hakan06

Futbol hayali.

Görüşmek için gelen adama anlat durumu. O sorununu çözer belki
  8. Hakan06

🔥FENERBAHÇE-GALATASARAY🔥

Bu biraz hangi takımlısınız sorusu gibi olmuş .Hemen hemen herkes kendi tuttuğu takımı seçer.
Top Bottom