Arama sonuçları: *

• Users: IATLASI
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. I

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Yani bitirmese arabistanda işi olmaz bence zaten talisca parayı seven birisi. Ziyeche göre oynar bence ama koşmaz tempolu oynamaz. Helede kaç yıl arabistanda kaldıktan sonra oraya o antremana alıştıktan sonra 1735029386 Acun demiş 3 dünya yıldızı transfer yapılacak diye taraftarın gazını almak...
  2. I

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Bence ayağı iyi ama hem koşmaz hemde top almaz diğer aldığı oyuncuları bu yönde almalılar bence gsli olarak söylüyorum bunu. Arabistandan geliyor orda öyle bir tempoda yok antremanda yok. Ayağı temiz sadece burdaki temposu önemli
  3. I

Futbolda Kirli Bir Yapı Var mı ?

Geçen sene man united yendik bayerni maçınıda izlediysen neler yaptığımızı gördük. Brom sen benide yanlış anlıyon ben gs fb davası gütmüyorum. Ben sadece fb başkanının taraftarı uyutmasını diyorum. Tüm suçu dışarıya bağlıyor külüp içinde kimsede suç yok buna katılıyorsan ne diyim sana yani. 6...
  4. I

Brom tamam anladım snaa bir şey anlatmak zor. Ama şunu söyleyim ozaman fener alkmara yenildi yaş ortalaması 20 olan köy takımı dediğiniz gs tottenhamı yendi madem öyle. Hadi onu geçtim madem fb daha iyi kendi evinizde 3 yediniz. Hakemler size penaltı verdi daha fazla yemeyin diye bunu fenerli...
  5. I

Birader siz yapıyı gsye yıkmaya çalışıyorsunuz. Hakemler arasında var yapı. Ona kimse bir şey demiyor. Her gs maçı fb mı bjk maçları olaylı zaten. Ama sizin Ali koç yapı diyerek gs gösteriyor sizde bunları yiyorsunuz. Yapı var hakemler tarafından ama ilk suçu kendinizde yani kulüpte...
  6. I

6 7 yıldır başarılı olamayan başkanı gidip seçtiniz. Seçende sizsiniz. Gs de başkan şampiyon olamasa hatta bazı şeyler ciddi kötüye gitse hemen istifa ettiriyorlar gsliler. 6 ay kalamayan başkan bile oldu. Ben gsliyim ama öyle takip etmem maçları sadece avrupaya bakarım. Hatta 2 sene öncesine...
  7. I

10 yıl önce fb çıktığında ne oldu ki şimdi gs istatistiklerine baksınlar onu anlamadım. Şampiyonlar liginde bizim takımların yarı finale kalması bile çok büyük başarı. Bizim ligde ne gelir ve yayın geliri ne bir şey var. İngiltere ligindeki en kötü takım bile bizim şampiyon takımdan kat kat daha...
  8. I

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ

harbi geçmiş çok belli nerden hangi açıcan izledin bilmiyorum ama üst açıdan dikkat edersen geçiyor top baya hemde
  9. I

Galatasaray , Mauro İcardi'nin Maaliyetini Açıkladı

bildiğim kadarıyla galatasarayın baya büyük bir arsası ve o arsa üzerinde konutları var. onları satarak birşeyler yapıyor sıkıştığında diye duymuştum 1690718129 bide bu yıl çok fazla sponsor buldu erden timur. ve sponsorlarda baya yüklü miktar verdi.
  10. I

Mauro İcardi̇ Galatasaray'da!

ZATEN GELMEDİMİYDİ İCARDİ.
Top Bottom