Arama sonuçları: *

• Users: J4rvisM
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. J4rvisM

GS 0 - 5 BEŞİKTAŞ 🦅🖤🤍

cyaaa
  2. J4rvisM

C.Ronaldo Allahın adıyla diyerek golünü attı.

Bela okuyanlar ve akıbetleri ile ilgili bir araştırma yapmanı öneririm. "en azından bir google'a yaz"
  3. J4rvisM

Kendisi taşlandığı halde beddua etmeyen bir peygambere inandığını söylüyor. Ama burada kimin müslüman olup olmadığına, kimin yalan söyleyip söylemediğine karar verip, ulu orta beddua ediyor. Alın size fanatikliğin en sıradan örneklerinden biri. Tamda böyle olmasınlar diye konuşuyoruz.
  4. J4rvisM

Klasik fanatik işte, birde bela falan okuyor koparsın. 1697465625 Oğlum, otur yazdıklarını oku bir.
  5. J4rvisM

Biliyorum, sadece kendini tanışmadığı, hakkında hiçbir şey bilmediği herkesten üstün gördüğü için uğraştım. Yoksa kimin umrunda 1697465416 Klasik, tabi efendim en iyi siz bilirsiniz xd.
  6. J4rvisM

Ya sen okumuyorsun yazdıklarını... yada sen ? 1697465299 Herkes müslüman olarak doğar, kişinin kendi arzusu yoksa müslüman olarak defnedilip Rabbi ile baş başa bırakılır. Bu 30yıldır ateist'ti yakalım gitsin demek sadece sana günah olur diyoruz. Adam hala kendini Ebû Hanife vs. gibi görüp fetva...
  7. J4rvisM

Ayrıca çok doğrucu davut oynamak istiyorsan, İmran 86-90 arasına ve İmran 135e bak. Sonra dön bir düşün, benim etim ne budum ne de ben birinin müslüman olup olmadığına karar vereceğim, onun gömülme şeklini seçeceğim. @Cermenbey
  8. J4rvisM

İnsanın kalbinden geçeni bilemezsin, Kişi ölümünden önce iman etse bile mümin sayılır. 70 yıl küffar gibi yaşayıp tevbe ederek gitse gene müslümandır. Kul ile rab arasına giremezsin. Sonunda onu yargılayacak olan Allah'tır. Tekrardan, kimin cenaze namazının kılınıp kılınamayacağına sizin gibiler...
  9. J4rvisM

Şunu anlatamıyoruz işte, birkaç kişinin arkasından onların her yorumunu doğru bulup adeta haşa peygamber edip kendileri oturup kutsal kitabı 1 kere okuma zahmetine girmiyorlar.
  10. J4rvisM

Komik olan hz.muhammed'in vefatından sonra büyük alimler bile yorumlamaları farklı yapıp mezheplerin temelini oluşturmuşken senin burada hepimizin tam olarak senin belirlediğin doğru ve yanlışlara inanmamızı isteyip yapmayanlarada 2 + 2 = 5 diyor demeye çalışman. Al sana başka bir "karşıt"...
  11. J4rvisM

Tabi xd, kendini tanımadığın insanlardan üstün görüp dinde danışılacak ilk kişi gibi davranma yeterli.
  12. J4rvisM

Belge sınavını geçersem onuda paylaşırım. Yeterki siz azıcık mantıklı konuşun
  13. J4rvisM

Tabi canım öyle yapıyorumdur. xd
  14. J4rvisM

Hmmm tabi siz daha iyi bilirsiniz. Hafızlık yaptım, arapça hazırlık okuyup b2 sertifika aldım. 9 sene imamhatipte tesfir fıkıh kelam gördüm ama tabi ki siz daha iyi bilirsiniz. Allah günahlarınızı affetsin.
  15. J4rvisM

Yani insanlar hala kendisini dinliyor çok ilginç. Geçen devlet izin verse gider yardım ederdim diyordu. Allah'ın emri olarak görmesi gereken kafirlerle savaşmak için laik devletten izin bekliyor. Ali İmran'da tam olarak bu tiplerden bahsedilir. 166-167-168. ayetlerde mesela. 1697462761 Laikliği...
  16. J4rvisM

Konuyu aşağılamam mı xd. Benim hakkımda ne biliyorsunda bunu aşağılayacağımı düşünüyorsun. Sadece fanatiklikle, alakasız konuları saçma yerlere çekmeleri komiğime gidiyor. Ve genelde okula giderken forumda gezerim. So...
  17. J4rvisM

Çoğunun bu fanatiklik bizim bazı "halis mümin" hocaların "vaazlarını" dinlemekten oluyor. 1697461572 Çoğunun birebir aynı vaazını yaparsın 3 adımda. - Gerekli gereksiz bir anda yüksel bir şey anlatırken - Konulardan alakasız geçişler yap. - Araya arapça ayet sıkıştır, kafana göre çevir bilen yok...
  18. J4rvisM

Bende öyle, bunu söyleyince de mağdura yatıyorlar. Tamamen fanatiklikten bir farkı yok. 1697461236 Birde utanmadan feyz al falan yazmışlar, ya sabır.
  19. J4rvisM

Hastalıklı kafaya bak, aynen kardeşim kimin cenaze namazının kılınıp kılınmayacağı sana kalmış
  20. J4rvisM

Tamamdır, bu konu hakkında ne yazmamızı bekleyerek konu açtın peki ? xd
Geri