Arama sonuçları: *

• Users: KYLORIN
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. KYLORIN

⚽ AZ Alkmaar 1 🏆 1 Galatasaray ⚽

Bu maçta doğru giden çok az şey var... Barış ve yunus kötü oynadı çok geç değişti neden? Mertens 37 yaşına gelmiş adama hala 100dakika futbol oynatıyor okan Toreira da iyi değildi ama çok laf edemiyecem çok bi etkisi yoktu ama zararıda yoktu Hakem yine ilk yarı iyiydi fakat 2.yarı yanlış...
  2. KYLORIN

Galatasaray Avrupa kupasını alır mı?

Muslera yaşlanmasaydı öyleydi ama yapacak bir şey yok
  3. KYLORIN

real barça maçında devleşti kolay kolay vermezler ama gelse müthiş olur
  4. KYLORIN

Okan hocanın bana kalsa değişiklikten başka hatası yoktu, muslera yaşlandı evet oonun yerine birisi lazımda mertensi anlamadım galatasarayda aklın hayalin almayacağı kadar orta saha var mertensin 60dakika oynaması sorun değil.
  5. KYLORIN

Katılmıyorum.
  6. KYLORIN

Lazio, frankfut gibi zorlu rakipler var. Eğer direkt onlarla eşleşmezsek ve onlar birbirlerini elerse neden olmasın. Ha bide türk katilleri olmaması gerek. 1731010189 Başarmadığımız şey değil ama Kesinlikle Bir Türk düşmanlığı var.
  7. KYLORIN

GALATASARAYIMIZ 3-2 TOTTENHAM

Yani tottenham gibi bir maçta tabii ki defans mantıkı değil, avrupada başarı elde etmiş bir takımdan gol yeme olsasılığın çok yüksek. Anlatmak istediğimö icardi ve mertensti, mertens zaten top geldiği gibi ayağından çıkıartmaya çalıştı çünkü yorulmuştu ve aynısı icardi içinde geçerli, değişiklik...
  8. KYLORIN

Sonrasında icardi sakatlığı olayı tam batırdı, ama şu musleranın kaleden çıktığı an terledim.
  9. KYLORIN

Galatasaray'a Başarılar

FGYJAWSDFTYIASDFTASD
  10. KYLORIN

Okan hocamız değişiklik için gol yemeyi beklemeseydi güzel olurdu ama hak edilen bir galibiyet, ingilizlere bir cevap.
  11. KYLORIN

Galatasaray'a Başarılar

:)
  12. KYLORIN

Galatasaray ⚽ 3 🏆 2 ⚽ Tottenham

Osimhen ile davinson ikilisi çok iyi
  13. KYLORIN

YÜZSÜZLÜĞÜN DANİSKASI TRABZONSPOR-FENERBAHÇE

Konuyu sen açtın....
  14. KYLORIN

@Mehmet Yılmaz görüntüyü atmış zaten nasıl penaltı, evet el var ama adama baskı uygulayıp merdiven diye kullanmış kesinlikle penaltı yok
  15. KYLORIN

merdivenmi bu adam bildiğin adama baskı uyguluyor
  16. KYLORIN

TS 2-3 FB | MS

tabi canım osimhen hiç gol atarmı. Adam fenere attı, beşiktaşa attı röveşata attı daha ne yapsın
  17. KYLORIN

TS 2-3 FB | MS

3-1 ve 5 puanlık fark.....
  18. KYLORIN

TS 2-3 FB | MS

12 dakika fenerin kazanması için verildi maçta 4 oyuncu sakatlansa yine 12 dakika gitmezdi
  19. KYLORIN

TS 2-3 FB | MS

kolay... 3-2
  20. KYLORIN

TS 2-3 FB | MS

bende kanarya
Top Bottom