Arama sonuçları: *

• Users: LastShot
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. L

GALATASARAY 3 RİZESPOR 2

Ne kadar toxic bir kitle oluşmuş burada, çok güldüm. Gerçekleri konuşmak gerekirse; Rizenin penaltı pozisyonu penaltı değil, resmen kendini atıyor. Diagne ise omuz vs. kullanmadan direkt eliyle rakiplerini yere atarak gol atıyor, pozisyon kesinlikle faul. Zaten ona gelene kadar Halil'in...
  2. L

Beşiktaş Ajax maçı Beşiktaş ın golü iptal edildi

Ajax çok iyi top oynadı adamlar cidden fena bu sene. Gol olarak ise kesinlikle iptal edilmemeliydi. Ama beşiktaşın 2-0 yenilmesi büyük şans 6-0'lık maçtı normalde.
  3. L

Yakışmadı Asi Şehir !

Aynen, bir de Kayseri maçı var OUT'tan gol attığınız onu hatırlıyor musun? VAR denen sistem varken bu sene attığınız golü diyorum ; https://m.superfb.com/aut-olan-pozisyona-gol-verdiler-SXHBQ115509SXQ Buradan bakabilirsin. Hala Ljajic'in pozisyonuna bir şey demedin hocam?
  4. L

Yakışmadı Asi Şehir !

Evet, el ile oynadı ve penaltıydı. Hala olabilirdi diyorsun ya çok komiksin :) Ayrıca Hem Sivas'lı hem BJK taraftarıysan ve futbolun F'sinden anlıyorsan ilk yarıda oynanan Sivas-BJK maçını da hatırlarsın onun hakkındaki düşüncelerin neler? Hani BJK'nın topu dışarı çıkmıştı OUT pozisyonundan gol...
  5. L

Yakışmadı Asi Şehir !

Dostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan...
  6. L

Yakışmadı Asi Şehir !

Hocam fanatiklerle asla uğraşılmaz, yani adama gerekçeleriyle her şeyi de açıklasan yine diyecek ki; "BJK top oynuyor Sergen Hocammmm" :)
  7. L

Yakışmadı Asi Şehir !

Yukarıda yazdıklarımı okusana, bakalım ne diyeceksin? 16 senedir futbolla ilgileniyorum emin ol futboldan anlıyorum :)
  8. L

Yakışmadı Asi Şehir !

Dostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan...
  9. L

1959 öncesi şampiyonluk

Son dönemde yapılan bir şey değil dostum bu, öncesinde de sürekli böyle söylemler oluyordu sadece itiraz edilmemişti. Aziz Yıldırım daha önce bu olayı çok kez dile getirdi. Fakat Fenerbahçe son dönemlerde her şeyi bir yere bağlıyor. Çıkıp top oynayıp kazanması gereken bir kulüpken yok...
  10. L

Fenerbahçe Erol Bulut ile yollarını ayırdı!

Ersun Yanal'a gelince transfer yok, Erol Bulut'a tonla transfer. Anlamıyorum bu zihniyeti, Emre Belezoğlu ve Volkan Demirel Fenerbahçe'yi çok sevse de beni gram ilgilendirmiyor. Bu iki kişi Fenerbahçe'yi yönetiyor ve kesinlikle bu yaptıkları Fenerbahçe'yi daha da kötüye götürüyor ve götürecek...
  11. L

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

İzliyim hocam geleceğim yorumlamaya geri :)
  12. L

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Neyin çifte standartı?
  13. L

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa Düşünceleriniz Neler Maçla İlgili

Sağa değil saha dostum
  14. L

Süper Lig Liderlik Yarışı | Genel Değerlendirme

Caner sakattı, bel ağrıları vardı o yüzden olduğunu düşünüyorum. Onun dışında çok kötü top oynadı Fenerbahçe.
  15. L

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'na Son Anda Tutundu!

Konuşmama haklarını kullanıyorlar sanırsam :)
  16. L

Fenerbahçe nin Şikeci olması

Hak ettin koç
  17. L

Galatasaray Gençlerbirliği Şike

Aga yine fanatikler gelmis, bu maci izleyemedim fakat eger bu macta sike oldugunu dusunuyorsaniz Besiktas Caykur Rizespor macinda da sike var demelisiniz. Rize macini izlemistim, 3 golu sirf defans oyunculari Besiktasli oyunculara verdi, ben iki macta da sike olmadigini dusunuyorum, ayrica “şike...
  18. L

Mesut Özil Fenerbahçeye geliyor!?

Neyse ki Mesut forvet değil :)
Top Bottom