Arama sonuçları: *

1. LiveStriker

M.S Slavia Prag 1 - 2 Fenerbahçe

Slavia Prag özellikle iç sahada hafife alınacak bir takım değil. Bütçeleri düşük olmasına rağmen oynadıkları oyun inanılmaz.
  2. LiveStriker

M.S Slavia Prag 1 - 2 Fenerbahçe

Slavia Prag çok iyi hoca takımı. Fizik kaliteleriyle ve taktik disipliniyle öne çıkan bir takım. Fenerin işi zor.
  3. LiveStriker

İcardinin aldığı maaşla Ankara'da aç insan kalmayacağı

futbolda dönen paraları sorgulayacağına suriyelilere, afganlara vb. şunlara harcanan parayı sorgula.
  4. LiveStriker

Son Dakika:Mauro İcardi Galatasaray'dan Gidebilir

Öne çıkartılanlarını kaldırması yeni bir olay değil. Sezon bittiğinde de Florya'ya antrenmanlara gelmeyip direkt olarak kampa katılacağı belliydi. Muslera'da aynı şekilde yok. Muslera'ya da ayrılık haberi yapalım o zaman bu nasıl bir mantık? Erden Timur dışında kendisini seven milyonlarca insan...
  5. LiveStriker

Önümüzdeki sezon buradayız diyen bir oyuncu neden ayrılsın? Arabistan'a gidecek olsa bize bonservisiyle transfer olmadan önce daha fazla maaş teklifi almıştı. Ayrılması için geçerli bir argümanın var mı?
  6. LiveStriker

Adamın kendi ağzından söylediğini algılayamayacak kadar sorunlusun o zaman. Mauro İcardi'nin Türkiye'den ayrılması söz konusu değil.
  7. LiveStriker

Mauro İcardi kampa katılacak şuan özel izinli. Onun dışında izinli olan bazı oyuncular da var. Muhtemelen yaşın küçük kardeşim. Arjantin'de katıldığı bir podcast de bizzat kalacağını söyledi.
  8. LiveStriker

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Bu boş görüntüler üzerinden algı yapılacağına, sakat olduğu söylenen bir oyuncu dün maç 3-0 iken neden oyuna alındığı sorgulanmalıdır. Montella'nın gönderilmesi konusunda ben de tarafım fakat bu saçma görüntüden ötürü gönderilmesi saçmalık. Bu tarz algılara gerek yok. Kendi takımlarında süre...
  9. LiveStriker

⚽ Fenerbahçe maçı çevirir mi ? ŞİKELİ MAÇ

Yönetimin yapamadığı transferlerden ötürü elenmemizi vurgulamaya çalışman acizce. İki maçta da takım kırmızı kart gördü bu yüzden elendi. Senin oyuncun hakeme parmak sallıyor, faulü kendisi yapmasına rağmen penaltı alıyor aynı zamanda ceza sahası dışında olmasına rağmen. VAR kayıtları...
  10. LiveStriker

Dostum 19 takım nasıl size karşı oluyor. Kasımpaşa her sene düzenli 6 puan veriyor zaten. Malum Özgür Çek pozisyonunu hatırlatmama gerek yok sanırım. Rizespor zaten sizin arka kapınız. Örneklendirmem bunlarla sınırlı kalmaz. Süleyman Hurma zamanında Emre Çolak Karagümrük'te oynarken Galatasaray...
  11. LiveStriker

hakemi tehdit eden mert hakan oyundan alınmasa 90 dakikayı tamamlayacakken üstüne verdiği penaltı acınası. bir de var'a gidilen kayıtlar yayınlanmaya başlandığı için hakem var'a gitmeden kararı çıkarttı. samimi değiller. ts maçında neler olacak göreceğiz.
  12. LiveStriker

futbolda nasıl iyi oyuncu olabilirim

iyi bir oyuncu nasıl olabilirim diye sormuş, nasıl profesyonel futbolcu olurum diye bir sorusu olmamış. ben durduk yere eleştirip motivasyonunu düşürmeye odaklı yorum yazmasından ötürü genelleme yaparak cevap verdim.
  13. LiveStriker

senin gibi zihniyetlerden ötürü futbolcu çıkmıyor zaten ülkeden.
  14. LiveStriker

kararsızlığından ötürü bunu yaşıyorsun. oyun görüşünü geliştirmen gerekiyor. top sana gelmeden önce etrafını iyice kontrol edip top sana gelmeden kararını vermiş olman lazım. genel anlamda geliştirmek için günümüz futbol şartlarında 1 numara fizik ya da boyun kısaysa bacakların kuvvetli olmalı...
  15. LiveStriker

⚽⚽ ŞAMPİYONLAR LİGİ | GALATASARAY - KOPENHAG ⚽⚽

Rezil bir maçtı. Merkezi kapatıp oyunu kanada yönlendirdiler ve bunun hakkında hiçbir şey yapmadık. Taktiksel açıdan Bayern maçları ne kadar mükemmel oynandıysa, Kopenhag maçları o kadar kötü oynandı. Değişikliklerin neredeyse her maç geç yapılması da etkiliyor. Bu maç hocayla birlikte...
  16. LiveStriker

🚨🚨 TFF ORTALIK KARIŞTI SERT KARARLAR GELİYOR 🚨🚨

Zamanında Rizespor'un eski başkanının açıklaması vardı. Elimde silah olsa vururdum diye. Rezillikte bir numarayız, utanıyorum.
  17. LiveStriker

🚨🚨 TFF ORTALIK KARIŞTI SERT KARARLAR GELİYOR 🚨🚨

Keşke Ankaragücü'nün küme düşmesiyle kalsaydı fakat Euro 2032'nin de elimizden alınacağı konuşuluyor. Hakemleri biz de eleştiriyoruz falan da dövmek ne yıl 2024 olmuş adamı dövüyorsunuz gerçekten yazık ya.
  18. LiveStriker

⚽⚽ Şampiyonlar Ligi | Galatasaray - Manchester United ⚽⚽

istenen teklif gelmediyse bile 17m gibi bir fiyata satılabilirdi. planlama eğer yeni bir stoper alınıp nelsson yedeğe çekilmesi ani bir gelişme değilse her şekilde satılması gerekiyordu. nelsson'u zaten 7m euroya aldık. şimdi kaça gideceği meçhul. ndombele konusu net bir şekilde yönetimin hatası...
  19. LiveStriker

ndombele'nin iyi olduğu tek bir dakika yok, yürümeye mecali kalmamış alanya'ya karşı iyi olmayan standart bir performans sergilemesi bu kadar yüksek tempoda oynanacak maç için ilk 11 başlamasını gerektirmeyecek kadar saçmaydı. nelsson'a bu kadar güvenmiyorsan eğer neden yedekten maça girdi ...
  20. LiveStriker

kalitesine falan bir şey demiyorum alıp denenebilecek bir transferdi orası ayrı da, kafada futbolu bırakmış arkadaş. angelino'da garip bir şekilde gelirken ben de çok istemiştim ama yok adam savunamıyor sıfır.
Top Bottom