Arama sonuçları: *

1. Marginale

Galatasaray ⚽ 3 🏆 2 ⚽ Tottenham

Kaçıncı dk
  2. Marginale

(Adidas alınacak) Nike vs Adidas krampon

Lotto hiç kullandın mı bilmiyorum ama onlarda memnun bırakır bi göz at.
  3. Marginale

Hollanda-Türkiye Maçı Kaç Kaç Biter?

En son Avusturya bu sefer 7 atar diyen vandallar vardı. Yine görürsem mesajlarda harbi ceza yeme uğruna söverim. 1720081590 Çok haklısın bu arada. Kenan iyi top sürüyor ama ne yapacağını oda bilmiyor.
  4. Marginale

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Teknik heyet ile antrenman öncesi hangi antrenmanların yapılacağı futbolcular ile karar verilir. Arda güler o toplantıda olmasa ne doktorları çıkmasına müsade eder ne de antrenman öncesi toplantıda yer alır. O yeleği giymeye gitmez. Valla ne kullanıp bu kafayı yaşıyorsunuz bilmiyorum. Çocuğu...
  5. Marginale

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Adam akıllı oynatınca golünü attı çocuk. Ayrıca tek maçta gol atamayınca çocuk niye laf yiyor? Ronaldo gol atamadı bi sonra ki maç yok o zaman. Arda en azından atamasa da iyi oynuyor. Her maçta atacak diye kaide yok. En azından iyi oynayıp kaybettik derdik.
  6. Marginale

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Arda'ya değilde diğer oyuna soktuklarına mı bel bağlayalım? Valla çok değişik kafa.
  7. Marginale

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Yav cevap verme bile. Çocuk sakat olduğunu bilse antrenmana çıkıp formayı mı alır? Sakat olsa öyle mi şaşırır? Herşeyi geçtim bu çocuğun o kadar doktoru var onlar antrenmana mı çıkartır. İşkembeden sallıyorlar.
  8. Marginale

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Maçtan iki gün önce taktik çalışması yapılırken bi oyuncu tek çalışmaz, adı üstünde taktik çalışması. Dediğin gibi olsa bile rencide edemez öyle çocuğu, çocuk bile neye uğradığını şaşırıyor.
  9. Marginale

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

Arkadaşlar sizlerden ricam ülkemizin değeri olan Arda Güler'e, Nutella'nın yaptığı bu haksızlık ve terbiyesizliğe karşılık verelim. Şu an zaten TT. Hesabınız yoksa açın varsa da paylaşım yapın bu tag ile.
  10. Marginale

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

11. Marginale

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

Galatasaray maçı yendiğinde Galatasaraylılar; Azizim hakemi tebrik ederim çok hakkaniyetli idi. Gs dışında herhnagi bir takım maç kazanınca gsliler: Ualğn bu hağkem tam o... bu nedir looğ.
Top Bottom