Arama sonuçları: *

1. Mechanist

🔴 Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'de 🔴

Hocam adamlara bakıyorum 10-15 milyon dolara çok sağlam adamlar almışlar gerçekten fiyatlarının hakkını veren sonra Fener bakıyorsun 20-30-40 önüne gelene dağıtıyor sırf ünlü oyuncular diye , sonra ee onlar geliyor noluyor?? hiç oynayamıyorlar işte sorun burda Teknik Direktöru de böyle...
  2. Mechanist

🔴 Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'de 🔴

İşte sorun bu ciddi anlamda oyuncu alma sorunu var ,az önce başka konuda bahsettim Asya kulüpleri bile daha doğru transfer yapıyor diye mesela Esteghlal FC futbol kulübü İranın ve Asyanın önemli kulüplerinden fakat adamların bütçesi 10-15 Milyon dolar , Fenerin bunun kaç katı kadar bütçesi var...
  3. Mechanist

Fenerbahçe, José Mourinho ile yollarını ayırdı!

Bence sorun doğru oyuncu seçiminde , Fenerbahçe bir Asya kulübü kadar bile doğru seçim yapamıyor üstelik Asya kulüpleri sınırlı paraya sahip Fenerbahçenin bütçesinin belkide 1/10 kadar.
  4. Mechanist

Heung-min Son, Tottenham’a Veda Etti: Yeni Takımı Los Angeles FC mi Olacak?

Kesinlikle hak ettiğinden az değer görüyor hem insanlığıyla hem futboluyla daha fazla konuşulması gereken bir adam Tottenham'da kendini heba etti biraz.
  5. Mechanist

Futbol oynamak yağ yaktırırmi

Yağ yakımı için kardiyo gerek ve futbolda bunlar fazlasıyla var aynı zamanda kasları da çalıştıran bir spor dolayısıyla beslenmeye dikkat ettiğiniz taktirde o da azıcık bile dikkat etseniz etkili olacaktır.
  6. Mechanist

Galatasaray 5 yıldızlı forma ne zaman satisa cikar?

Yeni Sezon öncesi satışa çıkar şimdi eldekileri eritme süreci başlar :D
  7. Mechanist

ŞAMPİYON GALATASARAY

Tebrikler , Fenerbahçe rezili de kendi ayağına sıkmaya devam etsin. madara ettiler bizi.
  8. Mechanist

Fenerbahçe 0 Beşiktaş 1

Hocam mesele o değil Beşiktaş ne sıkıntılar yaşadı son kaç aydır ve herkes ağır eleştirirken adamlar derbilerini bileğinin hakkıyla aldı ve bugün de Fenere şampiyonluk darbesi indirdiler. Fener naptı peki? milyonluk oyuncularla Samsun , Kayseri de yetmezmiş gibi bugün de puan kaybetti , şampiyon...
  9. Mechanist

Fenerbahçe 0 Beşiktaş 1

Bir fenerli olarak tebrik ediyorum helal olsun Beşiktaş o durumda bile derbilerini aldı puan vermedi karşı tarafa. Fener rezili de hiçbir sıkıntısı yokken Kayseride , Samsunda şimdi de Beşiktaşa puan kaybetti Allahın beceriksizleri
  10. Mechanist

Arsenal ucl alabilir mi

Bu sene Barcelona şampiyon olacak gibi bir izlenim var , dortmund 2.maçı satmış olsalar da bu saatten sonra gevşek tutmayacaklarını düşünüyorum. ayrıca şu an en güçlü forvet üçlüsüne sahipler : Yamal , Raphinha ve Lewandowski ve çoğu takım bu üçlüyü durduramıyor.
  11. Mechanist

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI NE OLUR?

Helal olsun sonunda adam gibi mesaj yazan bir gsli aynen öyle iki kulüp yöneticileri de güzelim takımları mahvedek adımlar attılar atıyorlar da ama işte objektif olmak önemli. tebrik ederim
  12. Mechanist

ya siz çıkıp maydonoz bizim sponsorumuz değil dediniz ya ? b12'leriniz mi eksik sizin ?? karşılamıyor mu kulüp bunları :D hala diyor savunanları göster tamam Allahın gsli ikna olacak diye yarım saat görsel arayacağım sana oldu paşam başka emrin ?
  13. Mechanist

Al tatlı tatlı bak bunlara köşene çekil tamam mı kardeşim ; 1740397856 Birader anlamıyor musun ? yoksa anlamamazlıktan mı geliyorsun ? ee sizde var çünkü hala üste çıkmaya çalışıyorsun ya bir kabul et artık ya.
  14. Mechanist

Ben biz temiziz dedim mi ? baştan beri fanatiklik yapan sensin git yukarda bir daha oku ama bu sefer gerçekten okuduğunu anlayıp gel.
  15. Mechanist

ayrıca çok erken olmuş o biraz daha geriye gitseydin milattan önce falan daha iyi olurdu :D rezilsiniz harbiden 1900 yıllarına gidiyor utanmadan konuşuyor bide
  16. Mechanist

Bunu savunan var mı? ben şu an savunuyor muyum böyle bir durumu varsa? ama siz açık açık maydonoz ve bet olaylarını savunmaya geçiyorsunuz. fark da bu ya zaten yanlışı kabul ediyoruz ama siz utanmadan üste çıkıyorsunuz aramızdaki fark bu işte.
  17. Mechanist

Yemin ederim sizden daha rezil bir kulüp taraftarı tanımadım hayatımda, utanma desen yok kızarma desen yok sanırsın Fenerle ilgili binbir türlü yolsuzluk ve iğrençlik var. utanın ya azıcık 1740396864 Hangi geçmiş kardeşim açık açık söyle yaz buraya ayrıca geçmişi napacan geçmişte illaki saçma...
  18. Mechanist

Tahminimce maç GS 1-2 FB şeklinde bitecek ama GS ilk atıp Fener geriden gelip de kazanabilir hissi de var biraz.
  19. Mechanist

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

MS 2 KG Var yazın bir kenara :D
  20. Mechanist

Fenerbahçe-MUN 22:00 Maç Tahminleri

Maçlar hiç beklenilen gibi gitmedi Fenerin yenileceğini düşünüyordum berabere kaldı , Beşiktaş deplasmanda yendi o daha da garip.
Geri