Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Cristiano Ronaldo, Al Nassr’da!

Zaten bedelsiz transfer yıllık 100M € kazanacak diye biliyorum tüm her şeyle
  2. OdinSonThoR

Bitmemesi gerektiği kendisi benden daha çok biliyordur ama ne sevgim ne saygım kaldı. 1672471369 Avrupa'da bir çok takımdan iyi dönüş alamamıştı. Bir kurban arıyorsam ilk olarak Sir Alex'i sonrasında Cristiano'yu gösteririm o telefonu açmayacaktı Torununun torununun torunu bile iyi bir hayat...
  3. OdinSonThoR

Bir Ronaldo sever olarak bunu yazacağım. Real iddialarına çok inanıyordum son bir dans ve zirvede veda. Ama artık diyecek söz bulamıyorum eskiden bir çok açıklama yapmış ve arabistanda , katarda oynamayı düşünmüyorum kariyerimi zirvede bitireceğim fln demişti insanlar değişebilir ama hiç gerek...
  4. OdinSonThoR

Galatasaray Taraftanına: Kim Baskan Olur?

Kendisi açıklayamadığı planı Fatih Terim üzerinden anlattı Fatih Terim planı anladı 3 yıl arkamda durun dedi durmadılar Seçin stratejisi olarak Fatih Terim kalacak dedi kalmadı. Bildiğim kadarıyla o zaman çok takip etmiyordum tek iyi yaptığı şey fatih terimi getirmek
  5. OdinSonThoR

Manchester Kırmızı mı Mavi mi?

Boş fanatikliğe gerek yok boşuna vakit harcamaya gerek yok. Bomboş insanlara laf anlatmak için vakit harcamaya dahi gerek yok. Sir Alex Ferguson zamanında kırmızıydı ama şuanda berbat haldeler kıl payı konferans ligine gitmekten kurtuldular. Güçlü değiller eski hallerine bir an önce dönerler...
  6. OdinSonThoR

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿premi̇er Li̇g'de Şampi̇yon Manchester City!

Abicim kitapta yazıyor gözlüklü beyaz dişli sarışın almandan uzak durun diyor ama Kelden kaçın diyor kaçın.
  7. OdinSonThoR

GS 0 - 0 BARCELONA MAÇ BİTTİ

8. OdinSonThoR

Galatasaray'ın Avrupa Ligi kurası belli oldu!

Fatih Terim olsa gerçekten cidden kazanacağımızı düşünürdüm ama Toretto bana hiç güven vermiyor. Ömer Bayram Adama Traore ile eşleştiğini görmüştür.
  9. OdinSonThoR

Beşiktaş’ın Dortmund’a yenilmesi

Dortmund ile önceden oynamadı mı?
  10. OdinSonThoR

Fatih terim mi Sergen Yalçın mı ?

Objektif bakıp genele vurursak tabi ki Fatih Terim bırak Sergen Yalçını Türkiye'de kimsede olmayan kupaları var adamın. Objektif bakıp son zamanlara bakarsak Sergen Yalçın son transfer sezonunu çok iyi geçirdiler.
  11. OdinSonThoR

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

Bir mühendise kusursuz futbolcuyu yapmasını isterseniz size Ronaldo'yu çizer, Bir sanatçıdan kusursuz futbolcu isterseniz size Messi'yi sunar. Bu durum hayata bakış açısı biraz zevk meselesi.
  12. OdinSonThoR

Futbolun BUG ını buldum :D

Aynı pozisyonu gördüysek adam orda korneri kullandı topa dokundu yanına gelen adam oradan topu sürmeye başlayacaktı muhtemelen ama topa dokunduğu için ve korneri kullanıp pas yaptığı için ofsayt oldu. Korner kullanıldı yeni gelen adam topa dokunup pas atacaktı ama ofsaytaydı
  13. OdinSonThoR

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Burak Elmas Oldu!

Hayırlı olsun sabah üzülüyordum.
  14. OdinSonThoR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Flaş Açıklamaları!

Ben Galatasaraylıyım, Donk inan ne yaparsa yapsın umurumda değil Joker bir oyuncu, sene sonunda ilk 11 oyuncusu oluyor, sakatlık bilmem ne. ama uyarılması gerek Ben Belhanda ne olursa olsun gönderilmesinine karşıydım zaten zorla bir düzen oturtuldu sen bu düzendeki adamı kovarsan, zaten tepki...
  15. OdinSonThoR

Ronaldo ve Messi piyasa degerleri neden düşük

Çok normal değil mi? Yaşlandılar artık, transfer yaparken hesaba katılan gelecekte bize getirisi olacak diye düşünüldüğünde maksimum 2-3 sene daha top performans da oynayabilecekler, Mbappe, Haland, Joe Felix gibi gençler ise eğer bir terslik gitmezse rahat bir 10 yıl daha futbol oynayacaklar...
  16. OdinSonThoR

Fenerbahçe şampiyon olabilir mi ?

Keşke başlığa da "FENERBAHÇE şampiyon olabilir mi?" yazsaydın
  17. OdinSonThoR

Bunlar Süper Lig e gelirse ortalık karışacak !

İkisinin de geleceğini düşünmüyorum. Gelirse Hakan kariyerinin son demlerinde ülkesinde oynamak için gelir.
  18. OdinSonThoR

#UefaTurkishFootballCheckOver ile alakalı ne düşünüyorsunuz?

Ben açınca tepki alıyorum al bide buradan vur.
  19. OdinSonThoR

Galatasaray 3-0 Başakşehir

Ben maç konularından sıkıldım futbol izleyen biriyim her maç sonu sıktı. Ana ekranda gözükmesi saçma oldu her maç her transfer yani ne diyeyim sıktı.
  20. OdinSonThoR

Sizi en çok hayal kırıklığına uğratan transfer

Falcao diyorlar keşke diagneyi başa yazsalar. Tarık çamdal
Top Bottom