Arama sonuçları: *

• Users: Rhavenix
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Rhavenix

🔴 Olaylar Olaylar Olaylar #KaraborSARAY 🔴

Ali koç benim en sevdiğim başkanımdır o oldukça bizler kemal sunalın aratmayan komedi filmlerini onda izliyoruz keyifleniyoruz o bir şey diyor ona inanlarda arkasından yürüyor ama kimse biz ne yapıyoruz diyemiyor :D
  2. Rhavenix

🔴 Olaylar Olaylar Olaylar #KaraborSARAY 🔴

Ne zaman ki odağınızı galatasaraydan şampiyonluğa çevirirseniz o zaman bire şeyler becereksiniz buna inanıyorum :D Şu tarz paylaşımlar gönderiler bana öyle keyif veriyor ki oturup sadece izliyorum sizleri. Olaylar olaylar olaylar Fenerliler yine ağlıyorlaaar :D
  3. Rhavenix

UEFA SÜPER KUPA ⚽ REAL MADRİD 2 - 0 ATALANTA ⚽

ama gol bulur yine de hatta şöyle diyeyim son dakikalar iyi bak atıcak
  4. Rhavenix

UEFA SÜPER KUPA ⚽ REAL MADRİD 2 - 0 ATALANTA ⚽

3-1 real madrid alır kupon düşünen varsa bu maçın garantisi tabi ki ms1 ama illa güzel bi oran olsun ve tutması ihtimal yüksek olsun diyen varsa kg var
  5. Rhavenix

⚽ FENERBAHÇE ELENDİ ! ⚽ UEFA Erken Veda

koskoca 250 milyon euroluk takımı bi tane oyuncuya bağlarsalar olacağı bu :D bi fred diye tutturdular adam akıllı bi orta saha yedekleri yok hak edilmiş bir sonuç ve ekonomilerine büyük zarar vericek bir sonuç
  6. Rhavenix

FENERBAHÇE-lille Kim Alır???

fener iyi oynuyor ülke puanı da lazım ama penaltılara kalırsa fener her zaman penaltılar da çok şanssız ya atması lazım penaltıya kalırsa kaybeder
  7. Rhavenix

4 Büyükler Fc 24 Rating'leri!

dzeko baston ile geziyor 83 vermişler komik
  8. Rhavenix

Galatasaray , Mauro İcardi'nin Maaliyetini Açıkladı

yaptığı sponsorluktan çok temiz para geldi ayrıca erden timur da elini cebine atıyor
  9. Rhavenix

FB Mİ GS Mİ SIZCE HANGİSİ

Tabi ki GALATASARAY
Top Bottom