Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

MS| Türkiye 2-1 Avusturya | TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE 🇹🇷🇹🇷

70 ile 80. dakikalar arası Türkiye de net hayatını kaybedenler olmuştur
  2. Ritim Ustası

Portekiz:3-Türkiye:0

Milli takıma torpille futbolcu seçilirse olacağı bu bu ülkede torpilin olmadığı tek bir yer bile yok daha geçen TFF misafir olarak 600 küsür kişi götürmüş bizim paramızla birileri sefa sürüyor!
  3. Ritim Ustası

Nostalji forma tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bende böyle bi forma var ne kadar eder?
  4. Ritim Ustası

* Pendikspor 4 - 0 Beşiktaş *

Futbolcular gol attıkça maaş alması lazım şimdi sözde Beşikt4şın futbolcuları daha iyi şimdi onlar aldıkları parayı hakediyor larmı?
  5. Ritim Ustası

Fenerbahçe 7 - 1 Konyaspor

Bi Ronaldo, Messi yada Puyol, Roben, Beckham, çıkar mı?
  6. Ritim Ustası

Peki milli takımın durumu ne? Zaten milli takımında alayı torpilli oyuncu ruh yok ruh ben olsam hepsini kan kusturasıya kadar koştururum gol atacak yeteneğin yoksa koşta rakipte gol atamasın milyonları cebe indirmeyi biliyorlar. Bi işçi asgari ücret almak için canı çıkıyor bunlar o paranın...
  7. Ritim Ustası

Hiç olmasınlar daha iyi diyorum o gençler dediğin torpilli zengin çocukları şimdi futbolcu olmaya çalış bakalım önüne nasıl engeller çıkıyor
  8. Ritim Ustası

7 tane yemek nedir yahu bunlarda hiç mi onur yok bu yüzden futbolu takip etmeyi bıraktım 7 tane gol yediler ama paralarını alıp keyiflerine bakmaya devam edecekler Konya Spor daki futbolcular o kadar rezaletse futbolu bıraksınlar gerçekten iyi oynayanlar kalsın belki futbol o zaman daha zevkli...
  9. Ritim Ustası

ATATÜRK SKANDALI !!! 🏆 GALATASARAY - FENERBAHÇE 🏆 SÜPER KUPA İPTAL !!!

Bi halt ye sonra istifa et bu da moda oldu iyice bence ağır ceza verilmeli bunu para için yaptılarsa yüklü miktarda para cezası verilsin
  10. Ritim Ustası

GİRESUN GOL ATTI GS 0 - GRS 1 (MAÇ BİTTİ)

Takma kafaya bu kadar futbol için değmez eskiden fanatik GS li biri olarak söylüyorum ciddiyim futbol boş
  11. Ritim Ustası

Konyaspor 100. yıl festivale gelen ünlüler

Futbolcu olmak kadar basit bir şey yok buna rağmen futbolda oyuncularda çok pahalı bunların böbreklerini satsan transfer ücretini karşılamıyor şimdi birisi çıkıp yetenek diyecek öyle ise dünyanın en yetenekli oyuncularına sahip bir takım her maçı kazanmalı ama öyle olmuyor bana göre sporda en...
  12. Ritim Ustası

Konyaspor 100. yıl festivale gelen ünlüler

Futbol fanatikleri sağolsun sağlam para kazandırtıyorlar futbol oyunlarını oynarım ama bu futbolu günahım kadar sevmem önceden bende fanatiktim ama akıllandım takım kaybediyor futbolcu parasını alıyor keyfine bakıyor taraftar ise kaybeden futbolculardan daha fazla üzülüyor kendisine...
Top Bottom