Arama sonuçları: *

• Users: Ruffian
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ruffian

⚽ AZ Alkmaar 1 🏆 1 Galatasaray ⚽

haydi lan 1 gol bizim takımda iş yok bari bir takım çıksın.
  2. Ruffian

YÜZSÜZLÜĞÜN DANİSKASI TRABZONSPOR-FENERBAHÇE

SÖKE SÖKE kazandık maçı daha konuşanlar utansın ben çıkıyorum konudan. 1730660974 buda burada kalsın.
  3. Ruffian

adamı sakatlıyacaktı nasıl sarı bile boş diyorsunuz?
  4. Ruffian

ve kırmızı kartlık bir pozisyon vardı baya osayiyi sakatlıyacaktı adam. 1730660810 top çağların kafasına doğru giderken eli geçiyor önüne ve bas baya penaltı.
  5. Ruffian

çağların kafasına gidiyordu top elini atıyor önüne nasıl penaltı değil çok merak ediyorum ve hala savunmaya devam etmeniz de ilginç.
  6. Ruffian

yüzsüze bak hele 1730660654 1 şeyi atladınız.
  7. Ruffian

penaltıya lafım yok da buney ?
  8. Ruffian

Trabzonspor beyefendi 8 dakikada 2 penaltı kazanmış daha VAR'a gönderme yapıyor bravo diye hacı siz ciddimisiniz? osayiyi sakatlıyacaktı adam az daha kırmızı çıkmadı kornerde kolu açık olan adama top çarptı bariz penaltıyı vermedi daha bunlar ne yaşıyor anlamıyorum delirdim maçta
  9. Ruffian

FB 1-3 GS

ferdinin yerini doldurma sonra rakibi ciddiye almıyorum de kaybet açıklama yapacak yüzü olacakmı bakalım. 1726946432 taraftar olarak öyle bir şey yapmamız lazım ki bunun sigara küllüğüne kadar alıp kaçması lazım. 1726946446 ya da puro makasına kadarmı desem. 1726946553 Ali Koç gidene kadar benim...
  10. Ruffian

FB 1-3 GS

MOU gelmişti zaten ali koç ile alakası yok ismailin tek yapacağı şey krunici çıkarmak olurdu oyuncu yok ki transfer yok geçen sene ki kadro ile oynuyoruz maximin neden çıktı bunun hesabı sorulsun yüksek ihtimal ile 2.bir jesus vakası olacak. 1726946319 ali koç kendi satın aldığı ve içeri...
  11. Ruffian

FB 1-3 GS

ali koçun tek amacı reklam şaklabanlık başka bir şey değil acunda onun yandaşı.
  12. Ruffian

FB 1-3 GS

sadece taraftar mı? üyeleride saysana sen.
  13. Ruffian

FB 1-3 GS

bu sene yok transfer de siftah yok ali koç gidene kadar siftah yok bize. 1726946053 Aziz Yıldırım olsaydı kulağından çeker alırdı adamları.
  14. Ruffian

FB 1-3 GS

seçimlerde hala adaletli şekilde seçildiğini düşünen birisi varmı ali koçun??
  15. Ruffian

FB 1-3 GS

ne alaka?
  16. Ruffian

FB 1-3 GS

gelipde mourinho hakemi suçlarsa bilin ki net şekilde kaybettik tekrar süper ligi ve ismailden bir farkı olmayacak daha doğrusu ismail gibi en azından krunici oynatarak bize ızdırap çektimedi. 1726945753 bırakacam zaten böyle işmi olur kos koca babalar babası ferdiyi sattın ne demek yerini...
  17. Ruffian

FB 1-3 GS

utanmadan penaltıdan gol attı diye admin gol sevinci paylaştı artık delirme raddesine geldim.
  18. Ruffian

FB 1-3 GS

oynatanlarda suç adam 38 yaşında ronaldo ile bir değil bu adam 40 ına basamak dayamış herifi oynatasın.
  19. Ruffian

FB 1-3 GS

bu pozisyona verilen penaltı yalandı bir penaltılık pozisyon vardı onun yerine geçirdi güya.
  20. Ruffian

FB 1-3 GS

gs ne derse haklı verilmeyen penaltıyı boş beleş pozisyona verdi sen git neysireye milyonlar dök değiştirme amrabatı zorulu satın alma ile kirala oyuna sokma git yaşlı başlı dzeko yu oynat takımda Saint Maximin dışında oynayan olmasın bel kemiği ferdiyi sat transfer yapma hak ettin. 1726945475...
Top Bottom