Arama sonuçları: *

1. S

Türkiye-Hollanda maçı muhtemel ilk 11'ler ☹️

Kadro çok kötü değil bazı kişiler kendine çeki düzen verirse kenan yerine keremi almaları iyi olmuş kenanda milli takımda pek oynayamiyor gibime geldi 2. Yarı girebilir ama güzel olur yinede
  2. S

🏆 ŞAMPİYON GALATASARAY 🏆 102 Puan Rekor !

Hocam bu sözler boş bugün Fenerbahçe şampiyon olsa bu seferde aynı şeyi Galatasaray taraftarı diyecek ve sorun sizde bursa Trabzon Beşiktaş başakşehir şampiyon oldu siz olamadınız kendinizi böyle şeylerle avutmayın 1716748639 Kesinlikle katılıyorum evet türk futbolunda bir sorun var ama bu nu...
  3. S

Krampon çamaşır makinesine atılır mı

Hocam amaç yıkamak değil ki 1716638499 Hocam en kötü ayakkabıcida yaptırırım yarım numara büyük zaten 1 numara küçük alsam bence buseferde dar olucak gibi bilemiyorum
  4. S

İşe yararmi gerçekten hocam birde ayağıma soğuk suda bir şey olmasın 2 saat sonra sjkskss
  5. S

Arkadaşlar internetten krampon aldım ama 1 numara veya yarım numara büyük geri iade etme şansım da yok çamaşır makinasına atsam çekermi nasıl olur sizce ama hangi ayarlarda atacağım yardımcı olabilir misiniz azıcık çekse bana yeter yarım numara büyük gibi sanki
  6. S

Büyük krampon için ne yapmalıyım

Arkadaşlar internetten krampon aldım 42 numara 1 numara büyük değil ama biraz büyük geldi 41 numara alsam çok dar ve kisa gelicek bu darlığını geçtim ucu çok acıtır jol krampon için ne yapabilirim ayakkabıcı daraltma yaparmı acaba çift çorap gitsem oyunumu etkilermi biraz evde giydim cift...
  7. S

9-10 numara kaleci eldinven önerisi

Arkadaşlar 9-10 numara kaleci eldinveni satin almak istiyorum max 300 tl paramız var ben bunu aldım güzel dediğiniz varsa link atarmisiniz şimdiden teşekkür ederim
  8. S

300-400Tl aradı futbol topu öneri

Arkadaşlar arkadaşlarımla 300-400arası halısahada oynamak için futbol topu alacağız ne önerirsiniz ben bunu aldım güzel dediğiniz varmı
  9. S

Messi mi,Ronaldo mu?

Futbol olarak tartışmasız messi
  10. S

Şampiyonlar Ligi | Bayern Munih - Galatasaray | TV 8,5 Canlı

aga pc den nasıl girilebilirim tv8.5 yazıyorum ama olmuyor
  11. S

Top oynarken nefesim kesiliyor

Aynı sorun hocam herhangi bir hastalığım yok ama tıkanıyorum hemen 1685599406 Arkadaşlar bişey sorcam ciğerimi açmak için illa top oyanamadan once abanarak tum hizimlami koşmak gerek yoksa tempolu bir sekilde turlarsam açılırmı?
  12. S

ahah aynısı bende sadece öyle okulun bahçesinde flan onun dışında bende aynı
  13. S

ne yapmam gerek hocam
  14. S

Hocam sigara yok kilolu değilim herhangi bir hastalığım da yok ve tıkanıyorum dedim ama ben normal bir saha da veya daha büyük bir sahada hem defans yapan hem forvet yapan hızlıda koşuyorum burda bir sıkıntı yok sorun 2 gün eğer koşmassam tıkanıyorum arkadaşlar maca çağırıyor simdi bir maç var...
  15. S

Arkadaşlar ben hızlı koşan birisiyim ama 2 gün top oynamassam hemen tıkanıyorum futbolu bıraktım simdi mesala haftasonu maç var gidemiyorum çünkü tıkanıyorum oynarken hafta sonu mac var diyede halısaha ya gidip ciğer açmak ta istemiyorum benden yavas bir arkadaşım var ama o 1 sene hic top...
Top Bottom