Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

GALATASARAY 3 RİZESPOR 2

kanka dk 60a kadar yedekleri oynattı terim babel ve feguliyle atamamamız gayet normal.
  2. SharpDagger

Futbola nasıl ısınırım ?

Korona çıktığından beri halısahaya gitmemiş biri olarak ani hareket yapınca hemen kramp giriyor bacaklarıma ağrı yapıyor. 1 ay sonra yine başlıyacağım halısaha'ya ve futbola nasıl ısınmam lazım. 1 ay içinde misal koşu mu yapıcam şınav mı çekicem ne yapıcam ?
  3. SharpDagger

Gedson Fernandes Derbide oynar mı ?

En son virüs testleri negatif çıkmış diyorlardı. Derbiye yetişir mi ? Yetişirse fenerin kazanma ihtimali yok.
  4. SharpDagger

Fenerbahçe-Galatasaray Skor Tahminleri

Karakter meselesi olduğu için mi bizim alcağımız oyunculara sırf gs almasın diye daha fazla para teklif ediyorsunuz ? Baya karakterli bir politikaymış.
  5. SharpDagger

İşin ilginç tarafı 6-0 diye övünen taraftarların fenerbahçe 6-0 yendiğinde daha dünyada var olmamaları :D
  6. SharpDagger

Kanka konumuz futbol. Neden her sıkıştığınızda voleybola basketbola kaçıyorsunuz onuda anlamadım.
  7. SharpDagger

Ya arkadaş ne abarttınız. Tamam süper oyuncu başarılarıda çok ama maks 1 hafta konuştunuz yeter. 1 ay oldu nereye baksam mesut sarmıyor artık.
  8. SharpDagger

Anca rüyanda görürsün kanka zaten :D
  9. SharpDagger

Kanka ne yapsak cevabınız hazır. O maç yenilseydik hahaha 21 senedir yenemiyonuz diyicektiniz. Yendik bu sefer 20 senede bende yenerim diyonuz :D
  10. SharpDagger

Ben göremedim pardon.
  11. SharpDagger

Öncelikle Galatasaraylıyım ve Fenerbahçe'de bu sene iyi gidiyor ama bence bu maç Onyekuru farkıyla 2-1 Galatasaray kazanır.
Top Bottom