Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Süper Lig Nereden İzleyebilirim

Tod var.
  2. SorryImSoBussy

Bu resmin tarihi nedir? Bu formayı nereden bula bilirim?

Messi'ye bayılırım ama bunu bulabilecek kadar vaktim şu an yok. Elbet ropörtajın videosu vardır. 2006-07 Argentina training kits diye aratırsan yabancı Google da belki bişeyler bulabilirsin.
  3. SorryImSoBussy

Bu resmin tarihi nedir? Bu formayı nereden bula bilirim?

Bunu bilmeyen kendisine Messi'ci demesin. 2006 Messi'si bu nerde görsem tanırım. Bu yüzden bulması kolay oldu. Fotoğraf 4 Haziran 2006 tarihli. 10 Haziran akşamı oynanacak olan Fil Dişi Sahili maçından hemen önce yapılan ropörtaja ait. Üstündeki forma değil. Antrenmanlarda giydikleri kazaklar...
  4. SorryImSoBussy

futbol topu önerisi.....

5 No önerin var mı böyle tatlı orijinal bişey? Halı sahada oynanacak cinsten
  5. SorryImSoBussy

Max 600 TL futbol topu önerisi

Takipteyim. Bende arıyorum. 1668583873 https://www.decathlon.com.tr/p/futbol-topu-5-numara-beyaz-fifa-pro-f950/_/R-p-324888?mc=8619235&c=SARI#reviews-floor Şunu bulmuştum ben ama nasıldır bilmiyorum
  6. SorryImSoBussy

Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kim kazanır ?

Beşiktaşlıyım ama fener maçlarında her zaman Fenerbahçeyi favori görürüm. Son yıllarda Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin önüne geçen, olaylı, hırçın ve istekli futbolun her an olduğu bir karşılaşma daha yok Türkiye'de. Bu maçın da bu şekilde geçmesini bekliyorum. Çok dinamik ve hücumda çok...
  7. SorryImSoBussy

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi devri bitti mi ?

Otizmli abim Messi.
  8. SorryImSoBussy

Tek maçlık exxen üyeliği var mı ?

Ekle dc den sunucuya davet atarım..
  9. SorryImSoBussy

Cevizz#3790 ekle beni maç günü yazarsın bana. Davet atarım sunucuya. İsteyen herkes yazabilir sorun yok.
  10. SorryImSoBussy

Belki enteresan Bi öneri olacak ama biz mesela tek exxen üyeliğinden, dc de canlı yayın açıyoruz. Öyle maçı izliyoruz birkaç arkadaş. Öyle bir gruba denk gelirsen izleyebilirsin gayette güzel oluyor. Biz yapıyoruz şahsen. İstersen gelebilirsin. 1647290593 O spor kanallarını kapsamıyor diye...
  11. SorryImSoBussy

Sizce Fenerbahçede teknik direktör kim olmalı?

Yılmaz Vural. Hem adamın hayali gerçek olur, hem de FB camiası günah keçisi seçebileceği en correct seçenek olur. Zaten dursa dursa en fazla yarım sezon durabilir. O sırada başkasını bulsunlar bence.
  12. SorryImSoBussy

Stadyumda bilet alırken pcr testi isteniyor mu?

Öncelikliden kastım; ilk önce aşıya bakıyorlar. PCR konusunda da belirttiğin gibi kural kaldırılmış. Çünkü aşı hakkı tanınmış tüm vatandaşların son aşı güncellemesinden 9 Kasım'a dek aşı takvimini tamamlaması için yeterli süresi bulunuyormuş. Aşı takvimini tamamlamamış bir kişi bilette...
  13. SorryImSoBussy

Stadyumda bilet alırken pcr testi isteniyor mu?

Aşı öncelikli. Aşı yoksa PCR testi (48 saat içerisinden yapılmış), PCR yoksa maçta yok. Aşı olmamış kişiler bilet alamaz, maçlara giremez. Kaynak: @shotpoter
  14. SorryImSoBussy

İstanbulda Yaşayan ve Fenerbahç maçlarına giden biri

Şu anlık bildiğim kadarıyla kısıtlı seyirci alınacak. Bu seyircilerin büyük bir kısmı ise localar ve vip/cip seyirciler oluşturacak. İlgili takımın Web sitesinden bilet satışlarını takip etmeniz ve passolig üzerinden satın almanız gerekiyor fakat en son durumda tekli bilet satışı...
  15. SorryImSoBussy

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

2 tür futbolcu vardır. Biri Messi, diğeri Messi olmayanlar.
  16. SorryImSoBussy

Geniş ayaklı kişiler için halı saha ayakkabı önerisi

Taraklı o zaman ayağın işte. 46+ olsaydı önerebileceğim bi yer vardı alışveriş yaptığım.
  17. SorryImSoBussy

E nasıl geniş? 12 yaşında 36 numara büyük mü? İdeal değil mi? Benim o yaşta ayağım 40 42 numara falandı. Klübe hoşgeldin. Benim yaşıma geldiğinde eminim seninde ayağın 47 olacak.
  18. SorryImSoBussy

Başlığı görünce bende sandım ki, benim gibi 47 giyen birisi daha var. Taraklı mı ayağın?
  19. SorryImSoBussy

Hakan Çalhanoğlu Galatasaraya gelebilir !

Ben Galatasaray'a gelişiyle ilgili bir şey göremedim. Sanırım içeriği okumadan başlıkla atmışsın. Galatasaray ilgileniyor diyor. İçeriği okuyun lütfen.
  20. SorryImSoBussy

Tuttuğunuz takım haricindeki bir takımda oynasa da çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz futbolcular

Kara Kartal bir Beşiktaşlıyım. 🦅 Her ne kadar takım değiştirse, 4 büyükleri teker teker gezse de önce Burak Yılmaz, sonra José Sosa'yı izlemeye bayılıyorum. Hatta Sosa konusu için şöyle bir şey dahi söyleyebilirim. Sosa, Beşiktaş'a rakip olduğunda ve ayağına top geldiğinde "Allah! İnşallah abuk...
Top Bottom