Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

MS GS 3-3 Dinamo Kiev

Takım içinde ağır bir mobbing var bence oyuncular bilerek böyle oynuyor. Bir dönem Kerem de böyleydi onda yüzünde de belliydi ki zaten gördük başka takıma gittiği an parladı orada. Beklentileri fazla zorluyor takım içinde bir güruh, köpek gibi kullanıyorlar bazı oyuncuları. Değişiklikler bile...
  2. StrangerIX

MS GS 3-3 Dinamo Kiev

Yönetim değişimini siz istediniz şimdi de bu gitsin yenisi gelsin diyorsunuz. Hiç akıllanmıyorsunuz aga hala Ali Koç'u desteklemeye, Mourinho'nun söğüşlemesini izlemeye devam. Üzgünüm ama 5 yıldız gerçek olamayacak ne kadar çabalasanız da.
  3. StrangerIX

MS GS 3-3 Dinamo Kiev

Adam fenerli ya ondan kendilerine istiyor. Malum 3 forvetle anca sonuç alabiliyor Mourinho. Biri Eyt'li diğeri Fas eşşeği.
  4. StrangerIX

MS GS 3-3 Dinamo Kiev

Elimizdeki çok rahat maçı verdik. Okan Buruk moment demek istiyorum, başka sebebi yok çünkü. Muslera da yetti artık söğüşlemesi. Yerine temiz biri lazım.
  5. StrangerIX

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

Bu post nasıl bu kadar ayakta kalabildi? Galatasaraylıyım, probleme özelde bakmak yerine genele bakarak çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yazılan şeyler direkt ligin sorunu. Her takıma yapılıyor veya her takımda mevcut. O yüzden bir takımı suçlamak yerine önce sorunu kendi takımında ara.
  6. StrangerIX

M.S Slavia Prag 1 - 2 Fenerbahçe

Evet Samet korkuttu hocam yedik :kekw:
  7. StrangerIX

Samet evet de Nesyri aman hocam kafadan başka bir şey vuramıyor o olmasın zaten :kekw:
  8. StrangerIX

Taraftarı hazır, takım da hazırdır inşallah. Kadro fena durmuyordu da işin içinde Fener faktörü olunca tabi hemen ümitlenmemek gerekiyor :kekw:
  9. StrangerIX

⚽ AZ Alkmaar 1 🏆 1 Galatasaray ⚽

Rakibin kısa pasları çok tahmin edilebilir ama Okan artık emir mi vermiş resmen hepsi adam adama oynadı bizimkiler. Rakip tek paslarla ver kaç yapıp çok rahat geçti bizi. Yeterince izlenmemiş bir takıma karşı yanlış taktikler uygulandı. Çok yapıyoruz bunu Avrupa'da. Neyse ki bazı...
  10. StrangerIX

Beşiktaş bizi Rezil etti

Üzücü bir durum ya. Keşke Hasan Arat gitmek yerine az istikrar sağlayıp sorunu çözmeye çalışsaydı.
  11. StrangerIX

Tamamen Okan'ın yanlış oyuncu seçimleri. Yenerdi bu maçı isteseler. İkinci yarıda gösterdiler de aslında. Nelsson olmamalıydı. Barış ikinci yarı başında gitmeliydi. Oyun Yunus'un tarafında oynanmalıydı. Hep Barış'ın tarafında istop oldu pozisyonlar. Torreira ve Sara çok dağınık oynadılar. Daha...
  12. StrangerIX

Tutunacak dal arıyorlar da ne ağaç, ne de kök kaldı. Yönetimi futbol takımını yıktı resmen. Hala arkasında durmalarına şaşkınlıkla bakıyorum. Bak Hasan Arat lafının arkasında durdu. Ne kadar ondan da istikrar beklesem de, taraftarı beğenmiyor gidişatı diye istifa etti. İstifa da erdemdir de o...
  13. StrangerIX

Berabere bitti iyi ki diyecektim post altında "yapı" kavgası çıkmış. Önce yönetimleriniz düzeltin la. Birisi parti gibi koltuğundan ayrılmıyor, diğeri de daha istikrar sağlayamadan koltuğunu bırakıyor. Koltuğu bırakanın birkaç aylık görevinde aldığı kupa : 2 Koltuğunu senelerdir bırakmayıp...
  14. StrangerIX

Bazı Şeylerin Farkına Vardım...

Bir şey olmaz, geçer bu hisler. Holiganlık düzeyine gelmesin takıma bağlılığın da desteklemeye devam et. E tabi yeri gelince eleştir de hele ki şu anda tam da tepkinizi koymanız gereken zamanlar. Bir de haline şükret bence Fenerliler bu hissi 10 seneye yakındır yaşıyor :kekw:
  15. StrangerIX

Türkiye-Galler | Kim Kazanır? | Maç Sonu: 0-0 | Yaktın Bizi Kerem

Kronik bir forvet problemimiz var zaten. Kafa toplarını alabilecek, ileride fiziğini konuşturabilecek bir forvet lazım. Barış bayadır düşük ya moral olarak. Performansına da etki ediyor. Ona da Kerem'e yapılan muameleden yapılıyor bence içeride de çıkar ileride ne olduğu.
  16. StrangerIX

Ya ben GS'liyim arkadaş haksız değil bizim takımda hep içte dönen bir mobbing var belirli oyunculara. Ayak uydurmak istemeyene mobbing uygulanıyor ve çok yanlış bir durum. Şu anda mesela Barış Alper üzerinde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Bu maçtaki pozisyonla gram alakası yoktu ama...
  17. StrangerIX

Adam hala GS'de olsa %100 haklısın diyeceğim de, o kadar alakasız ki şu anki pozisyonla. Canı sağolsun bu arada. Maçta aktif oynayanlardandı.
  18. StrangerIX

Kötü değiliz aslında bir Mert Müldür'ün tarafı zayıf buldum, oradaki adamda hem hız hem fizik var, ne kadar sevmesem de oraya bir Zeki fena olmazdı sanki. En azından faul yapar sarı alır :kekw: Barış yerine de Kenan Yıldız iyi olabilir bence. Barış bu sıralar moral olarak fazla düşük, sahada...
  19. StrangerIX

Ah o Yunus'un pozisyon bitseydi, çok ayağından açtı kaleci de kapatınca gitti pozisyon
  20. StrangerIX

AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

Top Bottom