Arama sonuçları: *

• Users: Sweyetsn
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

Fanatik bir Fenerbahçeli olarak, Mourinho ne kadar da iyi hoca olsa, istediği oyuncularla oynadığını düşünmüyorum, istediği oyuncuları aldırdık diye bizi kakalıyorlar kesin, ben buna sene başından beri inanmıyorum. Hocanın belirli bir taktiği yok, aslında beynin de var da muhtemelen oyuncular...
  2. S

Beinconnect taraftar paketi?

Sadece Galatasarayın maçlarını izliyorsun diye biliyorum.
  3. S

Galatasaray - Rigas FS Maçı

Bizi eleyen lille baksana reali yendi, türk takımları bu kafayla avrupa da başarı zor görür fanatik fenerli olarak söylüyorun.
  4. S

Futbola geri dönebilir miyim?

Bekliyorum
  5. S

İlk başlarken koşu da kaç tempo, ve sonrasın da kaç tempo koşu. En son bacak aletlerin de kaç kg ve kaç set çalışmam lazım? son olarakta her gün tavuk ve pilav yiyebilecek bir durumumun olmadığını söyleyebilirim hocam biliyorsunuz beyaz et de çok pahalandı, protein nasıl alabilirim nasıl şeyler...
  6. S

hangi aletler de çalışmamı önerirsiniz ve kaç tempo hızın da koşmalıyım ?
  7. S

Okul da ilerleyemeyeceğimi biliyorum hocam, tek seçenek bu ve son seçenek hayatım için. 1722418184 2 saat kardiyo-min 30 dakkika bacak olayını anlamadım hocam ben gittiğim de 2 saat b ile koşarım ama şimdi ilk başta hangi şekil de başlamalıyım bacak kaslarımı vücudumu nelerle yaparak...
  8. S

Trafik kazası mevzusu olmasaydı şu anda prof olabilirdim, hocalarım her zaman prof olabileceğimi söylüyordu ölümden dönmeseydim, belki de her neyse hocam geçmişi düşünerek bir yere varamam, Altyapım var nere de ne yapacağımı pozisyon alacağımı gayet iyi biliyorum sadece kondisyon açığım çoktu...
  9. S

Gym de full çalışsam 7 günün 5 günü 1 sene için faydalı olur mu?
  10. S

Arkadaşlar selam, eski futbolcuyum altyapı geçmişim iyi ve geri dönmeyi umutluyorum. Şimdi hepinizden bir yardım istiyorum çok zengin bir aile de büyümedim, ve ailemin durumu da çok yok, Ama içim de ki futbol sevgisini hala ilk gün ki gibi devam ettiriyorum. 3 Sene Mersin de oynadım 2 sene Adana...
  11. S

MS| Türkiye 2-1 Avusturya | TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE 🇹🇷🇹🇷

Türkiye 1-0 Avusturya.
  12. S

⚽ TÜRKİYE 3 - 1 GÜRCİSTAN

aynı böyleyim fghdfghdfghfgd
  13. S

Teşekkürler :)
  14. S

3-1 Türkiye.
  15. S

Krampon çamaşır makinesine atılır mı

en doğrusu iade etmeniz, ya da değişim yapmanız olur. 1716637262 değişebiliyorsanız değişin.
  16. S

⚽️ U.S Gilloise 0 - 3 Fenerbahçe ⚽️

dinlendiriyo 1709840572 Avrupa maçları her zaman farklıdır, 3-1 fenerbahçem kazanır diyorum batshuayi çağlar szymanski atar union sg o kadar iyi takım değil abartılıyor.
  17. S

Evde karın kası ve kondisyon yapılacak alet önerisi

Arkadaşlar 1000 TL bütçem var karın kası ve kilo verdirecek vucudumu kondisyonlu dirençli tutacak malzeme önerisi yapar mısınız ek olarak günlük 20 dakkika bireysel koşuyada çıkacağım. Futbola geri döneceğim büyük bir bireysel çalışma yaparak çıkmam lazım sahalara. Arkadaşlar Fitness'a...
  18. S

MAÇ GÜNÜ ⚽ GALATASARAY-SPARTA PRAG (PLAY OFF(

2-2 diye düşünüyorum
  19. S

Halı saha ayakkabısı için yardım lütfen

Adidas predator bulamazsın 760 liraya adiasın kendi sitesin de
  20. S

GAZİANTEP 0 - 1 FENERBAHÇE

İyi olmasanız bile 3 puanı almayı bileceksiniz ve bildik. O sene bu sene galiba harbiden.
Top Bottom