Arama sonuçları: *

• Users: VirtudeN
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. VirtudeN

Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

3 büyüklerde kadro olarak en iyi takım 1-fenerbahçe 2-galatasaray 3-beşiktaş sezon sonu gs şampiyon olcak beşiktaş toparlamazsa
  2. VirtudeN

Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

beşiktas ve fener bu oyunla şampiyon olmaz olamaz abi 2015-2016 daki sezondaki fener ve beşiktaşı düşünüyorum o performansla şuan ki ligde 10-15 puan farkla lider olunur
  3. VirtudeN

Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

töre başlıcaktı maça ghezzal yerine bu arada nskalayla welingtonun takımda işi yok abi adamlar full zarar 1612375805 1-2 yere doğru transferle sezon bizdeydi ama inatla almadılar hulk için ara 300-400 bin euro fark varmış kabul etmemiş yönetim hulk gibi bir oyuncu bugün ki maçı kurtarırdı
  4. VirtudeN

Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaşlı olarak faul kararı yanlıştı Bu arada antalya yatmaya gelmiş Hoca bir oyuncu istedi almadılar böyle devam ederse sezon sonu yönetim gider
  5. VirtudeN

Futbol Konuları Artmaya Başladıkça Durum Daha Da Kötüleşiyor!

Bence konuyu uzatmanın alemi yok sonuçta bir maç 1 gün sevinir yada üzülürsün birbirimizi kırdığımıza değmez
  6. VirtudeN

Bu arada bu josef ne profesyonel topçu fenerbahçedeyken de işini on numara yapıyordu beşiktaştayken de bir fenerbahcelinin de adama küfür ettiğini görmedim
  7. VirtudeN

Her taraftar da öyle tipler vardır bi beşiktaş sayfasının fatih terime küfür içeren paylaşımını gördüm ve yorumların çoğu bize yakışmadı kaldır şeklindeydi aynı şey süleyman sebaya küfür edenler içinde geçerli Her taraftar içinde vardır ben her zaman bir takımın efsane saydiğı kişiye küfür...
  8. VirtudeN

Bilmiyorum ama içimde ki bir his mesut'un patlama yapacağı yönünde
  9. VirtudeN

Anladım keşke sakatlık geçirmeseydi de falcaoyu izleseydik ben izlerken keyf alırdım
  10. VirtudeN

Gülme emojisi atıyorsun ama beşiktaşlı olarak A.madridde ki prime falcao benim ilk üç forvetime girer Geldiğinde sakat olacağı kesin değildi galatasaray taraftarının çoğu sevindi ?
  11. VirtudeN

Geldiğinde sakatmıydı Monacodayken cityi deviren oydu
  12. VirtudeN

Mesut resmen açıklandı ve ben beşiktaşlı olarak gerçekten sevindim aynı şey falcaoda da olmuştu
  13. VirtudeN

O konuda haklısın
  14. VirtudeN

Ne kadar haklısın bir bilsen
  15. VirtudeN

Beşiktaş 2 - 0 Galatasaray

Emin ol faul olmadığını kabul etmese açıklamalarında yer verirdi 1610918590 Ki pozisyon faul
  16. VirtudeN

# Kendi teknik direktörleri bile kabul ediyor faul olduğunu bunlar kabul etmiyor
  17. VirtudeN

5--10 dk işim var sorun olur mu ?
  18. VirtudeN

Ekliyorum
  19. VirtudeN

Forum da kimseyle küs yada kavgalı olmak istemiyorum discord gelir misin ? Doğrularımızı hatalarımızı konuşalım
  20. VirtudeN

Sen dc gelsene bi konuşalım Ağliyolar yazan sensin sen bana yazdın diye bende sana yazıyorum yaptiğınım boş olduğu göstermek için
Top Bottom