Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

Sağlık olsun, hepsinin emeğine sağlık.
  2. Yavuz Sultan Selim

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

Daire 1 = 20 Ping Daire 2 = 40 Ping Sen = 60 Ping
  3. Yavuz Sultan Selim

🏆 ŞAMPİYON GALATASARAY 🏆 102 Puan Rekor !

Ben de 2 saattir düğün dernek işleri için havai fişek atıyorlar sanıyordum saf gibi
  4. Yavuz Sultan Selim

🔵🟡 Ali Koç Fenerbahçe'yi Ligden Çekiyor !

En son Alper Gezeravcı'dan uzaydan gelmeden önce bir yıldız istenmişti o da yalan oldu
  5. Yavuz Sultan Selim

KOMİKSİN FENERBAHÇE ÇOK KOMİK

Uzaya giden Alper beye söyleyinde gelirken Fenerbahçe için bir yıldız getirsin uzaydan
  6. Yavuz Sultan Selim

🚨🚨 TFF ORTALIK KARIŞTI SERT KARARLAR GELİYOR 🚨🚨

Olmaz evet maalesef ama gene de aklıma yazdım :) Benim için çok yaman çelişkili bir müzik türüdür.
  7. Yavuz Sultan Selim

Bak ben 22 yaşındayım ve sadece Halk Müziği, ezgiler, türküler, bozlak ve ağıtlar dinlerim sorsan bana bir tane rap, pop, rock gibi şeyler asla dinlemedim ve dinlememde. Eğer Türkü dinlemek ve tavsiye istersen direkt benim kapımı çalman yeterli. Bir çok aşık türkücüler ve divane insanın...
  8. Yavuz Sultan Selim

Eyvallah bende sevdiğim müziği bırakıyorum. Kalbini deşmek istemiyorum ha yanlış anlama sonra :sadasdasd
  9. Yavuz Sultan Selim

Çıtın çıkmaz zannederler ve bilmezler ne acılar çektiğini. Ayrıca lafım meclis dışına, sana peşinen "Sonsuza kadar yanındayım" diyenlere inanma! Çünkü onlar için son çıkarlarının bittiği noktadır. Belki de yaşanacak günlerin en güzelleri ileridedir, üzülecek hiç bir şey yok ayrıca bir şeylerin...
  10. Yavuz Sultan Selim

Psikologda mısın acaba? Hem iyiyim hem kötüyüm dediğine göre başka mantıklı poliklinik gelmiyor aklıma. İyi ol yeter evelAllah
  11. Yavuz Sultan Selim

Hastanedesin, hmm sanırsam kendin için değil bir başkası için? (Geçmiş olsun)
  12. Yavuz Sultan Selim

@TİTAN. Sen nasılsın bu arada epeydir soramadım?
  13. Yavuz Sultan Selim

Böyleleri yüzünden seviye aşamıyoruz işte olan Türk Milleti'nin itibarına oluyor, zedeleniyoruz böyle ahmaklar yüzünden. Rezilliğimiz ile zirvedeyiz gene.
  14. Yavuz Sultan Selim

🔥 ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ!

Son Dakika: Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa etti
  15. Yavuz Sultan Selim

Konyaspor 1 Fenerbahçe 0

Galatasaraylılar; 😂🤭
  16. Yavuz Sultan Selim

Fenerbahçe, İçişleri Bakanlığına dava açtı !

Fenerbahçe, 3 Temmuz dönemindeki zararlar nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na dava açıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün KAP'a yaptığı bildirimde, "Şirketimizin uğramış olduğu zararlar sebebiyle, T.C. İç İşleri Bakanlığı'na karşı 19.08.2022 tarihinde İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nin 2022/1797...
  17. Yavuz Sultan Selim

Galatasaray Yeni Başkanını Seçti 🟡🔴

😄 Ciddi mi yazdın bilmiyorum fakat Galatasaray'ın başında ki adamdı işte bilmiyorum teknik direktör ile başkan aynı şeymi ama bilgim yok yani
  18. Yavuz Sultan Selim

Galatasaray Yeni Başkanını Seçti 🟡🔴

Fatih Terim'e ne oldu? (Futbolla aram yoktur)
Top Bottom