Arama sonuçları: *

• Users: Yusufx
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yusufx

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

Beşiktaş alır net
  2. Yusufx

cristiano ronaldo vs lionel Messi rekabeti

Çalıştı başardı o yüzden ronaldo diyorum ama artık bu soru bitti
  3. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

Zaten bu lig de sadece immobile ve rafa'yı izlicez görürsün.
  4. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

İllaha banada bunu atırcaksın.
  5. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

Ama ne olursa olsun sen devam et kendini kanıtlamaya çalış en kötü youtube da kendini gösterirsin belki youtuber olursun :D
  6. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

O zaman umarım gabriel paulista gibi olursun :D adamın oynayışını incele
  7. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

Umarım ileride seni mustafa hekimoğlu olarak görürüz ne diyeyim hangi mevkide oynamayı seviyorsun
  8. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

Evet futboolcuların maaşları aşırı yüksek özelikle kaliteli bir oyuncu isen ama o gördüğün futbolcuların hepsi bu işe para için başlamamıştır emin ol hepsi sevdiği zevk aldığı iş olduğu için başlamıştır yoksa başarılı olamazsın para gözüyle bakarsan o mesleğe hem eğlenmen lazım hemde zevk alıyor...
  9. Yusufx

Nasıl Futbolcu Olunur?

13 Yaşında bu boy falan baya iyi beşiktaşlı olman ayrı bir sevinç verdi :) yeteneğin var mı futbola ilk baş onu öğrenmen lazım mesela halısahaya veya bir okulda top oynadığında arkadan isminle bağıra bağıra sesleniyorlar mı :D aynı zamanda sürekli antreman yapman lazım hem vücüdün için hemde...
  10. Yusufx

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Kesinlikle Yetenek ve Azim lazım ikisi olsa bile olma ihtimali gene düşük ama oladabilir.
  11. Yusufx

Messi mi,Ronaldo mu?

Ronaldo ama eski ronaldo ezer.
  12. Yusufx

-----------🔥🔥GS VS BJK 🔥🔥 2-1 bitti

Yakkında fenerbahceye dönücez gibi duruyor yenilme konusunda noldu bizim takıma anlamadım kaç maçtır.
  13. Yusufx

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Ne olur Sizce?

Gaza getirme bütün herkese söverim şimdi gaza gelmeyeyim akşam yenilirsek monitöre yumruk atmayayim.
  14. Yusufx

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Ne olur Sizce?

Bir beşiktaşlı olarak gs'nin alıcağını düşünüyorum çünkü bu kadroyla olucak iş değil sürekli yenildik güclü olmayan takımlara bile
Top Bottom