Arama sonuçları: *

• Users: ZeRRaen
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ZeRRaen

ATATÜRK SKANDALI !!! 🏆 GALATASARAY - FENERBAHÇE 🏆 SÜPER KUPA İPTAL !!!

Şarkı olayı var ancak marş konusunda bunu ilk defa senden duydum, kaynak belirtirsen sevinirim ancak İstiklal Marşı yerine yapmaları zaten mümkün değil. Muhtemelen asparagas
  2. ZeRRaen

Adamlar Atatürk konusunu zaten yalanlamamışlar, marş konusuna netlik kazandırmışlar
  3. ZeRRaen

"Bi daha bu kuruma inanma" Sözüne karşılık olarak söyledim. Bu söylediğin çok saçma
  4. ZeRRaen

Konu zaten bayrak değil. Biraz okuyun. KONU ATAM
  5. ZeRRaen

Olay Atatürk'ten ibaret. Gerisi yalan. Arkadaş onu belirtmiş. Zaten en başta öyle tahmin etmiştim
  6. ZeRRaen

Siyasi figür konu maalesef. Atam'ın siyasi olduğunu düşünmüşler, kendileri kaybederler!
  7. ZeRRaen

GS-FB SÜPER KUPA MAÇI İPTAL

8. ZeRRaen

Agalar siyasi karakter olduklarını iddia ederek bunları istememişler. Atatürk nefreti demek yanlış olur ancak bu arapların haklı olduklarını göstermez. Bunlar milli değerler ve siyasi sayılmaz. 1-2 kişi beğenmiyor, ayrılık oluyor diye siyasi olmuyorlar. Ayrıca marş konusu doğruysa çok büyük bir...
  9. ZeRRaen

Sizce 2023-2024 sezonunda süper lig de kim şampiyon olur ?

Fener şu sıralar baya hypeladı ancak kadro Gs'nin yanında hala sönük durumda. Beşiktaş da bence 1-2 yıl daha şampiyon olamaz. Millet çatır çatır para harcıyor, Beşiktaş izliyor
Top Bottom