Arama sonuçları: *

• Users: ZgrSmsk0
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Z

Portekiz:3-Türkiye:0

ben baska türlü acıklayamıyorum surekli mi boyle denk gelir. Macı resmen yenilcez diye vitrine dolduruyo istedigi oyuncuları.
  2. Z

hocam kücümsemeyin bitti mi sanıyosunuz temizlenir mi o kadar köklü yapı. Ülkede bi cok seyde parmakları var zaten, var olmaya da devam eder bu kafayla.
  3. Z

hocam montella hamit ne derse yapıyo farkında degil misiniz? kukla diye koydular bu adam zaten basarılı bi teknik adam degil. Yönetebilecekleri adamlarla calısıyolar.
  4. Z

boyle kaypaklarla olmaz zaten hepsi hala fetonun kopegi, gsye piyasa yaptırcam diye 3 tane olmadık hucum 3lüsüyle cıkıyoz hepsi gsli. Bu kafayla bi sey olmaz zaten.
  5. Z

ŞAMPİYONNNNN ARJANTİNNNN 🔥🔥🔥

fransa gerçek fransa olarak oynasa rahat alırdı zaten, ilk yarı izlediler garip bi sekilde. Sonrada bakma biraz bireysellikle yine güzelleşti sonra takım oldular. Garip güzel bi maçtı ama sonucu az-cok baştan belliydi, bu dünya kupasına hikaye lazımdı.
  6. Z

ya lloris bilerek elini mi cekti ben mi öyle gördüm resmen mac boyunca harika olan adam dibindeki topları ellemedi. Maç çok yanlıydı ya da fransada çok eşşekti.
  7. Z

fransa oynamıyor, yürüyor sahada izliyor bizim gibi. Koşmuyolar bile. Arjantin oynatmıyomus suudi arabistana da oynatmadı arjantin aynen.
  8. Z

Şurda dönen oyunu gercekten göremiyosanız, daha denecek bişey yok. Katara verildigi gibi ev sahipliği, Arjantinede kupa verildi gruptan beri ittire kaktıra geldiler. Fransa suan sadece izliyo macı, sanki önde bildigin geriye yaslanmış gelsinlerde gol atsınlar diye bekliyor. Fransa bu arjantini...
  9. Z

Ana Konu 🔥ARJANTİN FİNALDE 3 - 0

Messiye bedava dünya kupası verelim penaltısı idi resmen.
Top Bottom