Arama sonuçları: *

1. B

Milli Takım'a Yerli Makine Geliyor🔥🔥

ismail oynar
  2. B

GALATASARAY AVRUPA KUPASINDAN ELENDİ (MAALESEF)

Zaten iyi gitmeyen bir maçtı. Kaan ayhan bir hata yaptı. takım iyi oynamiyordu zaten rakip direncini iyi korudu. Sorumlu kim mi? okan hocanin orta sahaları bek oynatmasi zorunda birakan yonetim.
  3. B

Süperlig Yayın İhalesi Başlıyor! Sizce Kim Kazanmalı? (Anketli)

bahsettigin gibi haftada 4 mac izleyecek adama 300tl para degil. ayrıca simdi baktım 7 ay kalan surede takımının macları 100tl gozukuyor. Fiyat uygunmus aslında simdi dusununce :D
  4. B

⚽⚽ Şampiyonlar Ligi | Galatasaray - Manchester United ⚽⚽

stoper alınacagı belliyken nellssonu yollamamak gercekten hataydı. belki de istenen teklif gelmedi bilemeyiz. Ancak şu durumda gelen tekliflerin yarısı bile gelmeyecek gibi gozukuyor. ndombele konusunda haklısın. alanya macı normal oynadı ancak bu macta kesinlikle torreria kaan orta sahası...
  5. B

Galatasaray Deplasmanda Zalgiris ile 2-2 Berabere Kaldı

tam bir ft oyunu izledim bugun. Ft basta olsa o da bu sekil oynatırdı. Okan hocanın sezon ici baskıcı oyunuyla alakasız bir oyun vardı sahada.
  6. B

GALATASARAYIMIZIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

tahminimce o zamana kadar cozemeyecegiz icardiyi, ama gelecek. Temmuz ortasına kadar da transfer acıklanmaz.
  7. B

GALATASARAYIMIZIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

temmuz sonu 25i galiba
  8. B

Şampiyonlar ligi finaline bilet nereden bulurum?

bence bulman cok zor. bulsan bile 1000eurodan baslar gibi. yarı final biletleri bile 1000euro falan yazıyor.
  9. B

Fenerbahce intihar ettirmeye calisiyor olmali.

Oncelikle gecmis olsun. Heyecanlanmak sevinmek üzülmek güzel şeyler. Ama dedigim gibi brom bu kadar takılmaya gerek yok. Tarafsız olarak Fenerbahcenin kaybetmesine cok uzuldugumu belirtmek isterim. Simdi kalkıp vizelere calısmaya devam edicez yapcak bir sey yok.
  10. B

Mbappe... Sadece Mbappe...

berbat bir fransa vardı bugun, cok cabaladı ama basaramadı.
  11. B

MS: Fenerbahçe 3 - 3 Ümraniyespor

sanki dısardaydı
  12. B

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı hakkında düşünceleriniz?

galatasaraylıyım her mac sonunda bir daha izlemeyecegim diyip kufur ederek macı kapatıyorum.
  13. B

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı hakkında düşünceleriniz?

kenan mıydı ikinci penaltı verildikten sonra kapattım. Bu ulkeye son 10 yılda cok ayıp edildi ve duzeltilmeye de calısılmıyor :)
  14. B

EURO 2020 Hakkında Konuşalım

Uluslararası turnuvalar her zaman eglenceli olmustur benim için. Bu turnuvada da ülkemizin iyi bir kadroya sahip oldugunu dusundugum icin daha bir heyecanlıyım.
  15. B

Euro 2020 A Grubu???

italya-tr-galler-isvicre seklinde olur diye dusunuyorum.
Top Bottom