Arama sonuçları: *

• Users: bqrr0595
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. bqrr0595

🔥⚽KADER MAÇI | TÜRKİYE SON 16 DA Türkiye 2-1 Çekya

bak bu argümanın tamamen yanlış nasıl bütün müslümanları desteklersin bir sürü kafa kesen adam kaçıran bombalayan öldüren terör örgütü de müslüman onları da mı destekliyorsun ağzından çıkanı asla kulağın duymuyor artık biraz sus istersen cidden fake hesaba yorum kasmaya çalıştığını felan...
  2. bqrr0595

ama senle tartışılmaz ki ancak yok sayılabilirsin öfkelenmedim sinirlenmedim diyorsun herkese sen bilmezsin yanlış biliyorsun vicdansızsın kalpsizsin yağdırıyorsun psikopat gibi kafanda kurup bana cephe alıyor insanlar diye düşünüyorsun manipülasyon yapmaya çalısıp üste de çıkmaya çalışıyorsun...
  3. bqrr0595

hayır rahatsızlık felan yok görüşlerini ifade edebilirsin ama insanlar sana bu konuda katılmadığı için 7 düvele savaş açmış durumdasın agresif konumda olan ve saldıranın sen olduğunu göremiyorsun bile bak gayet olumlu yaklaştım sana hiçbir geçmişimiz yok objektif olarak yaklaştım direk saldırıya...
  4. bqrr0595

bak kardeşim ne güzel yazmışsın iste mi yo rum kim sen bunlar senin şahsi görüşün insanları kendi görüşün altında birleşmesi için zorlayamazsın insanlar senin görüşünü paylaşmadığı için onları zorbalayamazsın bunlar senin görüşün burda görüşünü propaganda aracı olarak kullanmaktansa insanlara...
  5. bqrr0595

Bu site güvenilir mi?

ekşi sözlükten alıntıdır (bkz: vakıfbank) kadın voleybol takımının lisanslı formalarının satıldığı internet sitesidir. müşteri hizmetleri yoktur. vakıfbank'ın twitter adresinde link verildiği için umutla girer lisanslı forma satın alırsınız. sonrasında ne arayan olur ne soran. iki haftadır...
  6. bqrr0595

halı saha ayakkabısı önerisi

ayakkabı bulamazsın ama ekmeğini yersin :) (konu dışı mizahi yorum)
Top Bottom