Arama sonuçları: *

1. callmegoat

Fenerbahce intihar ettirmeye calisiyor olmali.

Hocam. Tesekkurler yorumunuz icin. Denemeyi planliyorum.
  2. callmegoat

Yapacak baska birsey aklima gelmiyor, saglikli dusunemiyorum ki. GSli arkadaslar (?) daha cok mesaj atiyor ve engelliyorum hepsini. Konusacak baska biri yok suan etrafimda. 1683483487 Abi dogrusun vallahi ne diyeyim. Macin son dakikasinda Pedro guluyordu, yemin ederim degmiyor su cektiklerimiz ya.
  3. callmegoat

Abi yemin ederim istiyorum, denedim hatta 1-3 luk FB-GS macinin aksami biraktim. Sabah uyandigim da ilk isim sonra ki macin ne zaman olduguna bakmak oldu.
  4. callmegoat

Haftaya Trabzon macina gidecektik. Eger GS puan kaybetmezse gitmeme karari aldim. Kalbim aciyor, psikologa gidecegim artik.
  5. callmegoat

Hayir. Canim aciyor troll gibi mi gozukuyorum. 1683483220 Ha Hayir kardesim ne laftan anlamaz ciktiniz ya. Elim ayagim titriyor ceza alman umurumda mi sence hay Allah'im ya
  6. callmegoat

Sov, ciddiyim sov. Kafa dagitmam lazim abi biriyle konusmam lazim ne olursa yazin suan cok ciddiyim.
  7. callmegoat

Arkadaslar canim aciyor. 1-1 ve ben artik Fenerbahce ya yazamiyorum arkadaslar. Birseyler soyleyin. Istanbulspor maci sonrasi bir konu daha acmistim, suan o gunden farksizim. Ne yapmaliyim,canim aciyor.
  8. callmegoat

Fenercell oncelikli satis tek seferlik mi?

Arkadaslar selamlar. Ben hic maca gitmedim ve birkac gun icerisinde de Passo vizemi yenileyecegim. Anneme de siparis verdim beraber FB - TS macina gidecegiz ancak soyle birsey var. Ben Fenercell kullanarak oncelikli bilet alabiliyorum ama annem Turkcell kullaniyor. Yani Fenercell oncelikli...
  9. callmegoat

Fenerbahce bana aci cektiriyor ne yapmaliyim

Suratim 5 yasinda ki cocuga dondu, berbat bir haldeyim. Okula nasil gidecegimi bile bilmiyorum, birkac dersim bos onlarda da kafami koyup uyuyacagim sanirim. Psikolog fikri icin tesekkurler, en yakin zamanda gidecegim. @iAllMoon
  10. callmegoat

Fenerbahce bana aci cektiriyor ne yapmaliyim

Uzun aradan sonra az once hungur hungur agladim, yazarken gozlerimi siliyorum ve canim aciyor. Sigara gibi, birakamiyorum Fenerbahce'yi. Tavsiye vermesenizde olur bir iki birsey yazarsaniz bile yeter kafa dagitmak istiyorum, elim ayagim titriyor.
  11. callmegoat

Galatasaray - Fatih Karagümrük Skor Tahmini

GS 1-0 onde iken instaya story aticaktim Karagumruk doner diye. Atmadim, 1-3 oldu. 3-3 biter diyorum.
Top Bottom