Arama sonuçları: *

1. carljohnson

İmzalı Messi topu kazandım

onun araçılığı iler veriliyor. Normalde Pepsi ve Ruffles veriyor
  2. carljohnson

hahahahahah umarım olmaz
  3. carljohnson

2 kanka
  4. carljohnson

Arkadaşlar fotoğrafta ne kadar net bilmiyorum ama kalemin temas ettiği renk farkından dolayı imzanın renkleri değişiyor. Ayrıca kazanan diğer kişinin fotoğraflarına baktığımda imzaların ufak farklarını gördüm (En son atılan noktanın farklı yerlerde olması gibi). Yani arkadaşlar topum geldi ve...
  5. carljohnson

Islak imza değil de fabrikasyon imza olduğunu ölümüne savunanlar utanır mı? Sanmam...
  6. carljohnson

UEFA şampiyonlar ligi final kyiv 2018 topu kaç TL eder

hocam sadece top 150den fazla eder :D
  7. carljohnson

1623864224 telefonum eski olduğu için kullanıcı adımı karalamayı beceremedim umarım bunda da bir sakınca yoktur
  8. carljohnson

hahahahahha kesinlikle 1623863620 o da güzel be :))
  9. carljohnson

Haklısınız ama beklediğim etkileşimi alamayınca kendimce böyle bir çözüm buldum
  10. carljohnson

Şu an çok heyecanlandım :)))) Peki sizce ıslak imzalı mı yoksa fabrikasyon imzalı mıdır? Ruffles ve Pepsi'nin ana sponsoru olduğu aklıma geldikçe kafayı yiyiroum ama
  11. carljohnson

Kripto benim gibi şanssızların uğraması gereken bi mecra olmadığı için hiç bulaşmayayım hahahah
  12. carljohnson

Yurtdışında ne gibi sitelerde satabilirim bi bilginiz var mı?
  13. carljohnson

Şaka yapıyorsunnnnnn
  14. carljohnson

Arkadaşlar merhaba. Uberkuloz(Berk Keklik)un yayınladığı program ile “Şampiyonlar Ligi senin için ne ifade ediyor?” Adlı programın altına yaptığım yorum beğenilmiş ki imzalı Messi topu kazandım. Aklımda birkaç soru var sormak istedim sizlere: 1)Acaba imza fabrika çıkışlı mı yoksa orijinal el...
Top Bottom