Arama sonuçları: *

• Users: dexmete
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. dexmete

Passolig Kartında Takım Seçiminin Önemi Var mı?

Tabii ki var . Hangi takımlı alırsan al her maça girebilirsin tek sıkıntı şu deplasman takımın passosuna sahipsen sadece o taraftan bilet alabilirsin. Tarafsız tff passosu alırsan da öncelikli bilet alamazsın beklersin bilet kalırsa alırsın ancak. Öncelikli olarak takım passolarına açılıyor biletler
  2. dexmete

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Hayatta tuttuğunuz takımdan daha farklı öncelikleriniz olsun. Herifler haftada 2-4 saat top oynayıp lüks yaşamlarına dönüyorlar insanlar da 3k ya forma alarak destekledikleri takım yenilince kendini kahrediyor. Adamlar maç bitimi sıcak duşu alıp sabaha kadar takılıyorlar. Futbol her şeyden önce...
  3. dexmete

GS-PAOK maçı kaç kaç biter?

Dinleyenler kazandı 8.79 oran
  4. dexmete

GS-PAOK maçı kaç kaç biter?

3-1 Gs
  5. dexmete

Futbolda eskisi gibi olamıyorum lütfen tavsiye

Oturduğun yerde çalışabileceğin bir halısaha varsa bir top ve internetten alabileceğin duba ip vs gibi antrenman ürünleri var onlarla çalışabilirsin. Kuvvet antrenmanı şut antrenmanı kısa ve orta düzey düz koşu ile toplu ve topsuz koşuyle kondisyon çalışabilirsin. Futbolda önemli olan güç teknik...
  6. dexmete

Şampiyonlar Liginin İlk Finalisti Dortmund Oldu!

Finalde çok rahat bi şekilde kaybeder ama BvB her zaman bir futbol makasıdır.
  7. dexmete

Mertens nasıl 37 yaşında olabilir?

2024-37 yaptım hocam tavsiye ederim.
  8. dexmete

Mertens nasıl 37 yaşında olabilir?

1987 yılında doğmuş olabilir bence ondan dolayı 37 yaşındadır.
  9. dexmete

Real Madrid-Barcelona maçında İddaa'yı kime oynamalıyım?

Madrid yorgun Barça vurur geçer bu akşam. Rez al
  10. dexmete

yabancı takım forma önerisi

Retro almanya 1997 1713548371 Arsenal 22-23
  11. dexmete

Nostalji forma tavsiyelerinizi bekliyorum

Yok be hocam 2 kere forma aldım burdan. Benim diyen ayıramaz orijinalinden öyle söyleyim. Baskı ve patch kalitesi üst düzey 1712614169 Aynen tüm işi gücü bıraktım bana hiçbir faydası olmayacak bir site için hesap açıp övmeye başladım. Ayrıca gelen güvenin geri giderse ya da satın almazsan da bu...
  12. dexmete

Nostalji forma tavsiyelerinizi bekliyorum

Joseforma google yaz bak hocam gayet kaliteli. Fiyatı yüksektir ama kalite ucuza alınmıyor. Kargo süresi uzun olabiliyor.
  13. dexmete

🔵🟡 Ali Koç Fenerbahçe'yi Ligden Çekiyor !

20 yıldır aynı terane. Düşün artık şu futbolun yakasından
  14. dexmete

⚽Fenerbahçe 3-2 Trabzonspor⚽

Taraftarın yaptığı ne kadar yanlışsa sahaya giren adama uçan tekme atmak, yerdeki adamın kafasını tekmelemek de o kadar yanlış. Taraftar manipülatördür sahaya girer güvenlik güçleri müdahale eder nefsi müdafanı yaparsın. Sen lisanslı sporcusun sahaya atlayacak kadar ***** olan bir taraftar ile...
  15. dexmete

Adidas Predator Elite vs Nike Phantom GX Elite

Hocam nike da alsanız orta saha için bunun etkisi avantajı ya da dezavantajı çok çok az olur nike ın bu tarz modelleri daha çok topla sprint atmak için tasarlanırken adidas ın bu tarz modelleri top hakimiyeti için tasarlanmıştır. Yani bir yerden kaybederken bir yerden kazanırsınız. Bunu oynarken...
  16. dexmete

Adidas Predator Elite vs Nike Phantom GX Elite

Kanat nike orta saha adidas tercih ederdim. Adidas kramponun üzerinde top kontrolünü daha rahat sağlaman için dişler bulunuyor. Bu özellik ortasaha için avantaj kanat için dezavantajdır. Günümüzde de kanat oyuncuları genelde üzerinde cafcafı olmayan sürtünmeyi etkilemeyecek düz krampon tercih...
  17. dexmete

GS-FB Maç sonucu hakkında düşünceniz nedir

90 dakikalık vakit kaybı
  18. dexmete

⚽⚽ Şampiyonlar Ligi | Galatasaray - Manchester United ⚽⚽

Bir Trabzonsporlu olarak temsılcımız Galatasarayı kutlarım. Değerli olan bir puanı aldılar. Önemli olan nokta Manu'ya ve hatta Bayern'e karşı ezilmediler hatta içeride(OldTrafford) Manu'yu ezdıler. İki maçta da geri düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar mücadele gösterdiler. En azından oraya...
  19. dexmete

⚽⚽ Şampiyonlar Ligi | Galatasaray - Manchester United ⚽⚽

Rizeli Mbappe oyunda beyler sakinnnnnnnn
Top Bottom