Arama sonuçları: *

1. M

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

Takım iyi geldi buraya kadar, Montella yanlış seçimler yaptı ancak takımı yıllar sonra adam gibi oynatabilen tek kişi. O yüzden bence takım ve teknik direktör başarılı bir turnuva geçirdi.
  2. M

Macaristan - Türkiye Maçı Görüşleriniz

Evet tahminleriniz nedir? İlk 11 tercihini nasıl buldunuz? Şahsen beğenmedim ama hazırlık maçı olduğu için pekte önemli değil. En azından Arda oynar diye bekliyordum o üzdü.
  3. M

Fenerbahçe - Trabzonspor Maç Tahmini

Beraberlik kokuyor hocam
  4. M

😲⚽ Konferans Ligi Fenerbahçe Kura Çekimi ! ⚽😲

Hocam şimdi baktım, hiçbir kulvarda iddialı değiller ki. Sadece Konferans Ligi'nde zor bela üst tura çıkmışlar, maçı uzatmalarda çevirmişler.
  5. M

Türk takımları genel olarak öyle, anlamadım. Galatasaray, Bayern'e karşı müthiş top oynadı. Liverpool'dan 11 gol yiyen Sparta Prag'a yenildi. Bazı maçlarda çok iyi oynuyorlar anlamadım gitti.
  6. M

Union'da formdaydı. Sonuç belli. Önemli olan oyun stili daha çok.
  7. M

On numara kura. Union bunlardan iyi takımdi bence.
  8. M

Çeyrek final hocam.
  9. M

😲⚽ Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi ! ⚽😲

Real - City maçını kazanan kupayı alır.
  10. M

Sizce bugün oynanıcak BJK - GS maçı kaç kaç biter ?

Bir Galatasaray'lı olarak maks beraberlik alırız diye düşünüyorum. Beşiktaş 3-2, 3-1 yenebilir. Galatasaray şu aralar sıkıntıda.
  11. M

iddia oynamakla alakalı.

Sıkıntı olmaz hocam ama numaran el altından satılıyor benim bildiğim, illegal bet siteleri her gün mesaj atıyor. 1709316975 Ayrıca kendi banka hesabından, kendi iddia üyeliğine para atabiliyorsun. Bankadaki TC ile İddia sitesindeki TC'nin eşleşmesi lazım.
  12. M

GS vs Sparta Prag maç sonucu

Berabere biter 1-1. Hatta Prag penaltı kaçırır.
  13. M

İmzalı Fenerbahçe Forması Ne Kadar Eder ?

Doğru alıcıyı bulursan 100K'da eder 200K'da, koleksiyon yapan birisini bulman gerek. Fakat şöyle bir durumda var. Parası olan birisi zaten kendi bir şekilde ayarlayıp istediği kişiye imza attırır. Elinizde şu an durması bana daha mantıklı geliyor ama bilemiyorum, karar sizin.
  14. M

Bu Barcelona forması orjinalmi nasıl anlarım?

Hiç hata göremedim, bana orijinal gibi geldi.
  15. M

İtalya-Türkiye Skor Tahmini ?

3 Tane yemeyiz herhalde defansla kale sağlam
  16. M

İtalya-Türkiye Skor Tahmini ?

İlk yarı berabere biter biz son dakika gollerini sevdiğimiz için dakika 80'den sonra bi tane atarız sonra defansa yatarız 1-0 yeneriz
Top Bottom