Arama sonuçları: *

1. orhaneneskaratas

FENERBAHÇE - Ads maçı hakkında düşünceleriniz

yıllardır bu ligde aynı şeyleri izlediğim için farkındalığım yüksek. kimsenin doğranmasıyla mutlu olmam. benim fenerbahçe kombinem var maçlara gitmiyorum. canım istediğinde gidiyorum artık. adil rekabet olmadığını bildikten sonra hangi gole, neden sevineyim. biliyorum ki bu puan farkını...
  2. orhaneneskaratas

konu başından sonuna kadar senin ne kadar garip bir çar olduğunu geçirdim içimden. seninle tartışmam çünkü ne desem boş. sana iyi eğlenceler.
  3. orhaneneskaratas

kazanılıyor işte. benim de bahsettiğim o. ama ne okuduğunuzu anlamamışsınız yine.
  4. orhaneneskaratas

kimseyle tartışmam ve bi sonuca ulaşmam gerekmiyor amacım da o değil zaten. saçma ve yanlış konuşuyorsun, taraflısın, insanlar üzgün ve sinirli. siz üstüne daha çok can sıkıyorsun'uz. Burası senin forumun ben burada yanlış anlaşılmadan sizin yanlışınızı belirtip bakıyorum şimdi işime. biraz...
  5. orhaneneskaratas

sence umurlarında mı? 10 maçın 7sini tek fark ile (son dakika, kırmızı kart, penaltı, kendi kalesine) şeklinde kazanan adamlar ne konuşuyorsunuz çok mu iyi oynadınız diyorlar.
  6. orhaneneskaratas

yorumum saygısız mı? gerçekten inanamıyorum sana ya :D senden ricam, eğer bu işlerden anlıyorsan biraz objektifçe kararları incele. adamlar bu kadar insanın siniriyle stresiyle oynuyor, üstüne saçmalıyorsunuz. ne bekliyorsun herkes gibi fırçalamamı mı?
  7. orhaneneskaratas

bu düzenin farkında olmayan ve sorunun 1 tane hakeme bağlı olduğunu sananlara çok yazık. bundan sonra şampiyon olsan da birilerinin hakkına girerek adalet sağlanarak olur anca. ki öyle bir niyetleri de yok. açık hava tiyatrosunu izlemeye gitmeyin. selahattin bakinin çağrısına kulak vermeyin ve...
  8. orhaneneskaratas

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi devri bitti mi ?

devir enner valencia devri :D
  9. orhaneneskaratas

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

oliviera cok kötü. galatasaraylı arkadaşlarımız cicaldau ve morutanda oldugu gibi gerçeği zamanla anlayacaklar. şuan objektif olamıyorlar.
Top Bottom