Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

GALATASARAY VS TFF %100 KAPASİTE

herkes yaptı ama bu yıl duyurarak yapan tek biziz o yüzden sadece biz ceza aliriz muhtemelen :D 18-19 daki kriz yönetimimnden bile iyi olacak Burak Elmas çok büyük beklentilerim var.
  2. snowfoxstache

Galatasarayın avrupa grup rakipleri belli oldu

yeni transferlerin eklenmesi ve milli ara sayesinde oyunu hızlı oturturuz. 2. olarak en kötü çıkarız gruptan.
  3. snowfoxstache

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

fiziksel mücadeleyi es geçebiliyor işte çünkü :D ama haklısın yani girmiyor
  4. snowfoxstache

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

messinin fiziği kötü değil .d? hangi küçük faulde düştüğünü gördün acaba? fizik sadece kas mı? kafa topları da malum zaten neden olmadığı, şart da değil. messiyi koysan orta saha bile oynar pas dağıtımı vs de olarak o yüzden takımına daha katkılı.
  5. snowfoxstache

İTALYA vs İSPANYA !!

italya ezip geçicek final ingiltere ile çok çekişmeli olacak.
  6. snowfoxstache

Fenerbahçe'nin kötü bir takıma dönüşmesi.

bence transfer politikası ve futbol şubesinde sabrın olmaması en büyük sorun. bu yıl 35 yaşındaki cisseyi almanın hiçbir mantığı yoktu. valencia da keza öyle son 3-4 hafta oynadı sadece. bir de guilano sonrası 10 numaradaki büyük boşluk. ve taraftarlar da takım için çok sabırsız bu yüzden başarı...
  7. snowfoxstache

Rezilsin Milli Takım

ben zaten caner neden bu takımda yok anlamadım abi adam kötü bir sezon geçirmedi. diğerleri riskli ama ardayı çoo severim ama euro 2016'da yaptıkları hoş değildi.
  8. snowfoxstache

Rezilsin Milli Takım

kenan karamamda kaset var bence. neden 2. yarı 5 li defans oynadık? adam eksiltip pozisyon üretmek gerekirken neden irfanı aldın balon hoca? hesap vermen lazım. söverek yolladığınız terim 2008 de 16 kişiyle maça çıkıp neler neler yaptı stopersiz oynadık zamanında. herkesin rezil diye baktığı...
  9. snowfoxstache

Rezilsin Milli Takım

isviçreyi baya baya farklı yenmemiz lazım o da çok zor. eleştiriyi hakediyor balon güneş.
  10. snowfoxstache

İtalya Maçı Rezilliği !!

italyaya karşı nasıl oyananmaz onu gösterdik. hep yaslandık ve ileri çıkarken o kadar yavaş oyun kurduk ki ölümcül pres sonucunda bi ara pas yüzdesinin 65'lere düştüğünü gördüm ben. gallerin maçı bugün eğer ramsey ve d.james formdaysa umut meraş'a ve bize geçmiş olsun. zaten abartıldığı kadar...
  11. snowfoxstache

İtalya 3-0 Türkiye ne düşünüyorsunuz?

milli takım ayrı bir dünya arkadaşlar. 5-6 yaşımda izlediğüm euro 2008 i hala hatırlıyorum ve işleri son dakikaya bırakmayı çok severiz :D
  12. snowfoxstache

EURO 2020 Hakkında Konuşalım

Euro 2012 ve Dünya Kupası 2014 özelendiniz :( umarım böyle bir turnuva olur ben en az son 8'e kalacağımızı düşünüyordum.
  13. snowfoxstache

Şampiyon Chelsea....

mAnChEsTeR BlUe YaW dÜnYaNıN En iYi dAgImI
  14. snowfoxstache

Villarreal Şampiyon :D

unitedlıyım De Gea'nın vedası böyle olmamalıydı 1622066663 mctominay'in içinden geçmeselerdi evet vardı
  15. snowfoxstache

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

şu yoruma haha atanlar bi bakabilir mi lütfen?
  16. snowfoxstache

GALATASARAY 3-1 BEŞİKTAŞ| ANKARA GÜCÜ 1-2 FENERBAHÇE

hocam Rıza Çalımbayın Beşiktaşla yarışan fenerbahçeye yenileceğini düşünüyorsan futbolda yenisin sanırım :D 1620502685 hocam ikilide eşit deplasman golü kuralı yok.
  17. snowfoxstache

fener sivasa kaybederse beşiktaş yenilirse galatasaray şampiyon olur ama zor bir ihtimal olduğu için fenere beraberlik yazıyorum beşiktaş da kazanır ve lig de böyle biter diye düşünüyorum eğer Göztepe bir sürpriz yapmazssa bizlere.
  18. snowfoxstache

@SEYİT ONBAŞI gel kardeşim senlik konu buldum :D
  19. snowfoxstache

Beşiktaşın Ankaragücü maçını izledikten sonra Galatasaray bu takımı doğrar Arenada diye düşünmüştüm ve öyle de oldu. istenilen 3 farkı alamadı ancak gayet ezici bir oyunla (gedsona her maçtaki gibi özel bir parantez açarak) galip geldi. Şampiyonun kim olduğu gelecek haftaki beşiktaş maçınca...
  20. snowfoxstache

Galatasaray 2-1 Beşiktaş İlk yarı sonucu maç hakkındaki düşünceleriniz

ben aylık 29'a aldım şimdi 39 sanırım. 1620502334 bein connectte sadece bir takımın maçlarını izleyebiliyorsun ama birçok cihazda izleyebiliyorsun ve max 768P çözünürlük var. Aylık 39 TL.
Top Bottom