Nesryri gayet iyi oyuncu geç geldi hazır değil burada sorun böyle bir fırsat varken değerlendirememek, alırdın osimheni dzekoya teşekkür eder yollardın çift forvet oynatırdın
livakovic gayet iyi kaleci kağıt üstünde solbek ve fred yedeği yoktu ama osimheni sağ açıkta bile oynatırdın ya bu fırsat kaçmazdı gerekirse fred yedeği ismail olurdu
Gitme sana muhtacız diyen taraftar düşünsün, napoliye bir sürü oyuncu sattık bu adamı kiralayacaklarını bilmeme ihtimalleri yok en basiti dzekodan çıkar nesryri ile birlikte oynatırdın bu adamı mourinhonun tam istediği santrafor, şaka gibi.
Türkiye'de kime gelirse gelsin yılın transferi olur ligi de büyük oranda bitirir gittiği takım. Zor transfer benim tahminim bütçesi kalan tüm takımlar teklif verir
Lille den yediğimiz 2 golde şansızlıktı uzatmalarda verdik ilk maç fred yoktu ikinci maç fred ferdi yoktu üsttelik adamların forveti 50 milyon euro youngboysun takım değeri kadar karşılaştırma mantıksız isviçrenin sonuncusu bu takım.
orta saha otoban sarayı çıkarıp demirbayı almasını anlamadım maçın başından beri icardi oyunda yok tarafsız biri olarak yorum yapıyorum ama şu değişiklik cidden anlamsız icardi yerine demirbay girmeliydi