Arama sonuçları: *

• Users: timury
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. timury

Fenerbahçe 2 - Galatasaray 1 MS

2. timury

Beşiktaş’ın Dortmund’a yenilmesi

Beşiktaş'ta sakatlık listesi: Vida Welinton Montero Necip Mehmet Topal Pjanic Ghezzal N'Koudou Alex Teixeira Larin Batshuayi
  3. timury

milli takım rezilliği

merih zaten çalhanğlunun yerinde oynayacak neredeyse adam kendi cezahasasına girip birşeyler deneyecek bize cengiz gibi adamlar lazım adam koşuyor asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın
  4. timury

milli takım rezilliği

düzen yokki burak cengiz çalhanoğlu mesela adamların takımları taş gibi herkesin görevi var herkes kendi görevini yapıyor burağa güzel paslar atıyorlar oda gol atıyor ama gerçi burdada kale önünde teke tek cengiz mis gibi pas atıyor burak pardonda taa ebesininkine atıyor yani bu işte bir sıkıntı var
  5. timury

milli takım rezilliği

bence suç teknik direktörde açıkçası + söyüncü ozan kabak fln da oynayamıyor premier league kuralları yüzüden oda durumu zorlaştırıyor ama burak ın falan yedekte başlaması lazım bana göre adam 70+ koyulcak adam oyuna başlıyor ilk 30 dk koşuyor sonra öylesine takılıyor
  6. timury

milli takım rezilliği

ilk yarıda biz bunlara 3 gol atarız diyordum sonra 2 yarı berbat oynadık top geldimi dikerek uzaklaştırma çabaları fauller falan hani gene dedim 2-1 alırız ama son anda adam gömdü ya bence hiçbir kaleci onu tutamaz adam mis gibi attı uğurcanmış altaymış ayrıca bu kenan karaman sevdası nedir...
  7. timury

200 TL Krampon Önerisi (Ayağım 41-42)

dechatlonda olabilir o fiyatlara kramponlar
Top Bottom