Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Ronnie Coleman gibi olmak için hangi programı uygulamalıyım?

Haydaaa yorgunluktan kafa gitmiş görmedim kusura bakmayın
  2. Ğ Fedaisi

Biliyom reis yav niye tüm yorumları okumadın coleman zaten işin şakası gokalaf dememde aslında şöyle diyim yav amacım maks kas zaten iğneyi basmam he basarsam diyelim 2 yıl sonra basarım dedim ama biliyorum kesinlikle 2-3 edit izleyerek naturelmiş gibi gösterip iğne basan mallardan olmayacağım...
  3. Ğ Fedaisi

Foto açılmıyor ama kesin sakat fotosunu attın makarayı ciddi sandın heralde dostum 😀
  4. Ğ Fedaisi

Knk ben özeniyom demedim amaç maks kas kütlesi hangisi diye oda split daha iyi ful body den deniyor adama boş yapmadım sadece pc im yok dedim bütün mesajları oku öyle gel bi ilk önce
  5. Ğ Fedaisi

Yok ya öyle değilde maks kas kütlesi split yapcam sanırım
  6. Ğ Fedaisi

Sakatlıktan sonrası ne zaman olur onu bilemem ama adamın vücut baya iyi yapcak bişi yok en rahatı doğal olanı
  7. Ğ Fedaisi

Hocam şimdi maks kas kütlesi bir yandan illaki gücü artırıyor 5x5 de zaten kas dan çok heralde gücü artırıyor öyle değil mi? 1722171023 Arkadaşlar şimdi Maks. Kas kütlesi için split mi daha iyi yoksa ful body mi? Split daha iyi diyorlar ful body den hatta araştırmalara göre split daha...
  8. Ğ Fedaisi

Maks Hocam yemem öküz gibi babamdan bile daha fazla yiyorum iştahım gayet yerinde millet 2-3 kıymalı yerken ben Min. 6-7 tane tam kıymalı gömüyorum her öğün 1 ekmek illaki hep yiyom ama olmuyor kilo yerine boya gidiyor heralde
  9. Ğ Fedaisi

Anladım amaç sadece maks kas aslında Naturel maks. Anlamda şöyle diyim hem estetik ve kas ama bir yandan güç
  10. Ğ Fedaisi

G.tüm yemiyor zaten Bakacaz artık ilerde neye karar vereceğime 1722169991 Keşke oturabilsem pc ım yok ama alcam 1722170000 Haydaaa
  11. Ğ Fedaisi

Boy:1.88 Kilo:65 :Yağ:Oran olarak bilmiyorum ama az 1722169436 Tavsiye program??
  12. Ğ Fedaisi

Biara yapıyordum geri başlıyacam sıfırdan desek daha mantıklı olur
  13. Ğ Fedaisi

Hmm anladım natural başlıyorum ama dediğim gibi maks cüsse güç için hangisi daha iyi olur?
  14. Ğ Fedaisi

Şaka bir yana aslında maksimum kas kazanmaya çalışıyorum önemli olan estetik yerine vücudu maksimum doldurmak ve güçlenmek bir nevi gökalaf gibi olmak istiyorum tabii bunun için ilaç kullanmak gerek ama 2 yıl naturalden sonra karar veririm ama dediğim gibi hedefimi anlatabilmişimdir ağır...
  15. Ğ Fedaisi

Bu Spor eşyası işe yarıyor mu?

Dediğim şey nefesi güçlendiriyormuş sizce işe yarıyor mu? Kullanan var mı?
  16. Ğ Fedaisi

Gainerlerin amacı nedir?

Gainer'ın amacı çoğunlukla Karbonhidrat olmak üzere protein ve vitamin vs karşımı olarak hızlı kilo almak isteyenler için birebir dir genelde hızlı kilo aldıran kalorisi fazla olan shake tariflerinide katılır Gelecek olursak herkesin tartıştığı konuya Alınır mı?: Evet alınır İlk aylarda...
Top Bottom