Arama sonuçları: *

1. A

Spor için Apple Watch almak istiyorum ama hangisini önerirsiniz

Benim işime yarıyor baya o yüzden lazım
  2. A

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-watch-series-10-gps-42mm-rose-gold-aluminium-case-with-light-blush-sport-band-sm-1240007.html 1736189877 Bunu gördüm sizce bu nasıl veya direkt bahsettiğiniz modele mi yöneleyim
  3. A

işime yarayabilecek olan fazla da uçmayan modelleri alabilirim ben sizden öneri istiyorum şu şu özelliklerinden dolayı işini görür vs vs
  4. A

İPhone 13 kullanıyorum spor yaparken güzel bir saat işimi görür diye düşündüm sizce hangi Apple Watchı almam gerekiyor Fazla bir bütçem yok
  5. A

Önerebiliceğiniz kaliteli sporcu eldiveni varmı

500-400tl arası güzel bir bütçem var bu fiyata kaliteli parasının hakkını verebilicek sporcu eldiveni önerilerinizi bekliyorum daha ucuzada olur amaç kavrama kuvvetini vs arttırsın
  6. A

Creapure ve kreatin arasındaki fark nedir?

Kingsize almayı düşünüyorum 1kg 200 servis ama creapure ile farkı nelerdir
  7. A

Creatin almayı düşünüyorum öneriniz varmı

Bunuda not aldım hocam 1688892744 Sülale boyu kreatin 1688892784 Birde aromasızı yokmu bunun
  8. A

Hocam bütçem varken kaliteli bir şey almak istiyorum aynı ürün değişmiyecektir ama en azından adı sanı sanılan markalar olmasını tercih ederim sağolun yinede bunlar dışında Önerdiğiniz güzel varsa onlara bakabilirim tabii ki 1688891728 Mesela arkadaş kingsize 1 kg sunu atmiş araştırıcam şimdi...
  9. A

Hocam link atmanızı bekliyorum ona göre karar vericem
  10. A

Oha çok iyi ozaman cumartesi günü 2 tane alayım
  11. A

300gr lık paketi 650tl 1688889669 2 tane almam lazım ondan sonra daha kullanmıcam daha
  12. A

önerir misiniz? peki veya kullanıyormusunuz bana 120servis yeter
  13. A

Anlıyorum hocam link atabilirmisiniz bir bakayım 1688889348 Belki bütçeme uygundur alırım
  14. A

Bana hıq ile killjoyu önerdiler 1688889205 Kanka o adamlar yükleme haftası diye günlük 15-25gr kreatin alıyor
  15. A

Creatinden gitti abi 1688889110 Hocam başlarda gelişmek için kullanıcam zaten ki 1 seneye yakın oluyor spora başlıyalı
  16. A

15 yaşında spor salonuna başlanır mı ?

Knk ne kadar erken o kadar iyi tabikide ama lütfen bilinçli bir şekilde yap ego lifting yapma normal rolantide başla hocan ne veriyorsa onu uygula beslenmene dikkat et yani başka birşeyi yok zaten
  17. A

Hocam kreatini normal ettende alıyorsun böbreğini eline aldınmı? 1688888772 Bu bahsettiğiniz olay 10-5gr dam fazla alanlar için geçerli ben 5gr sabit değerden alıcam günlük
  18. A

Hıq değilmi normalde en iyi
  19. A

2-3ay kullanabiliceğim güzel creatin önerisi varsa bekliyorum bütçem 1000tl
  20. A

Arkadaşlar günlük cardio yapmadan 300-500 kalori arası yakıyorum

Tekstilde çalıştığım için 300-500 kalori yakıyorum üzerine spor salonuna gidiyorum sorum şuki yeterli proteinimi alırsam vs cardio yapmama gerek kalırmı günlük 8 saate yakın ayaktayım 1687103604 Bu kalori değerlerini gördüğüm zamanda fazla bisiklet yapasım gelmiyor sizce yapmalımıyım veya bu...
Top Bottom