Arama sonuçları: *

1. Ahmet Berat Ak

Ağırlık kaldırmak boy kısaltır mı?

genetik ve beslenme tamamen
  2. Ahmet Berat Ak

Bulk kaç kilo alınmalı ?

yağ oranım düşüktü sonra bacağım kırıldı hiç spor yapamadım 2 aya yakın sadece yattım ondan dolayı çok kilo aldım ve yağlandım kilo vermekte hiç bir sorunum yok yağ oranımı da çok hızlı bir şekilde 15 civarlarına çekebileceğimi düşünüyorum 1694243050 şu an kilo vereceğim ilerki dönem için almak...
  3. Ahmet Berat Ak

Bulk kaç kilo alınmalı ?

Merhaba arkadaşlar 5 aylık bir spor maceram sonrası yağ oranımı düşürüp bulka girmek istiyorum boy 178 kilo 77 yağ oranim 22-23 (beslenmem çok kötü duzelticem ) kışa kadar 16-17 hatta 15 e kadar düşmek istiyorum büyük ihtimal 73-74 e kadar düşerim ondan sonra Mayıs'a kadar mı hazirana kadar mi...
  4. Ahmet Berat Ak

spor performansımın düşmesi

konuyu bilmeyen sensin dostum 1679408194 Kahve uyku açmasının yanında, vücut saatine de etki etmektedir. Bilim insanlarının araştırmasına göre, 1 fincan kahve vücut saatini yaklaşık 40 dakika yavaşlatmaktadır.
  5. Ahmet Berat Ak

8 saat neereye kaçırıyor en fazla 2-3 saat
  6. Ahmet Berat Ak

kafein kısa süre hormon salımını arttırarak uykunu açar
  7. Ahmet Berat Ak

Kahve içmek kadar saçma bir şey yok vardiyalı işçi değilsen kuru kuru ye gitsin erteleme düğmesinden başka bir şey değil içtin iyi hoş sonra ders çalışıcam diyeceksin bir anda uyku bastıracak bu sefer daha şiddetli olacak içme direkt ye çay kaşığından fazla olmasın
  8. Ahmet Berat Ak

Üstümde kırıklık var spora gitsem mi?

İstemezsen gitme dostum olympia mi olacaksin ben kafama esince gidiyordum 3 gün olur 4 gün olur 2 gün olur baktın 1 hafta gidesin yok gitme veya üyeliğin bitti Halin yok 1 hafta ara ver bunlar seni geri atmaz hiç bri etki de etmez
  9. Ahmet Berat Ak

Sağ sol vücud eşitsizliği

benim asıl kolum sağ olmasına rağmen küçükken yaşadığım bir kırıktan dolayı sağ kolum daha zayıftı bu taktikle 1-1.5 ayda rahatça eşitlendi
  10. Ahmet Berat Ak

Sağ sol vücud eşitsizliği

güçsüz kol kaç tekrar çıkarıyorsa orada bırak
  11. Ahmet Berat Ak

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

Koşarak basketbol oynuyarak hiç bir gelişimim sağlayamazsın boyun kısa kalır diyenleri dinleme boş atiyorlar spor her zaman iyidir ama vücut geliştirme daha iyidir
  12. Ahmet Berat Ak

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

hocam 15 li yaşlar uygun ilk iki hafta oradaki hocalar seni full body çalıştırır gidrsin 3-4 gün bakacaksın olucak gibi değil bırakırsın ilk başladığında özellikle üst gövde de ağrı çekebilirsin ama pes etmezsen sağlıklı bir büyüme gerçekleştirebilirsin
  13. Ahmet Berat Ak

havuzda ve havuzdan sonra baş ağrısı

Yaşadığınız korku veya heyecanın etkisiyle böyle olumsuz bir durum yaşama olasiliginiz yüksek ama yine de bir doktora giderseniz o size daha doğru bir cevap verir
  14. Ahmet Berat Ak

Fitness boy kısaltırmı?

alakası yok rahmetli dedem 160 kg idi çokda yemek yerdi ama kendisini kas erimesinden kaybettik
  15. Ahmet Berat Ak

Fitness boy kısaltırmı?

Kas erimesi çok yüksek kilolarda gerçekleşir 130 140 kilolara çıkarsan belli bir yaştan sonra spor yapamazsın bu da göbek yapar ve o kilolarca yaptığın kas erir
  16. Ahmet Berat Ak

Fitness boy kısaltırmı?

Tam tersi kasları. Eridiği için hareketsiz kalırsın
Top Bottom