Arama sonuçları: *

1. Alkameturkes

Spora yeni başladım tavsiyelerlerinizi istiyorum

Ağırsağlam 5x5 var yeni başlayanların onu yapmanı tavsiye ederim.
  2. Alkameturkes

Full Body programı nasıl?

İş görür, gün sayını artırabiliyorsan daha fazla verim alabilirsin. Bacağa calf raise ekleyebilirsin. Bölgelerdeki hareketlerin faklılarını da yapmanı tavsiye ederim. Bi antrenman bu programı yap diğer antrenman diğer programı
  3. Alkameturkes

Sadece tavuk pilav ile kas yapılır mı ?

Sadece tavuk pilav yiyerek evet kas geliştirebilirsin, günlük ihtiyacın olan karb ve proteini tavuk pilavdan alabilirsin ama o kadar fazla tavuk pilav yiyebilir misin başka bir konu
  4. Alkameturkes

Spor salonuna başladım neler yapmam gerekiyor?

Kalori açığı+kardiyo
  5. Alkameturkes

Göbek bölgesi en geç eriyen bölgelerden birisidir, kuvvet antrenmanı yapıp sonrasında kardiyo yapman. Ayrıca diyet de yapmalısın. Sadece göbeği eritirim diye bir mesele yok 1694256152 Ayrıca karın kası çalışmak direk karın bölgesindeki yağları eritmez, kas hacmin genişler yağın altında kasların...
  6. Alkameturkes

Milli sporcu olma şartları

Yapacağın spor dalında türkiye şampiyonasına katılmak, başka yolları da var da sen önce kendine hangi spor dalında ilerlemek istiyorsun önce onu belirlemen lazım
  7. Alkameturkes

Disiplinli olup haftada en az 3 gün spor yapmanı tavsiye ederim, ağırsağlamın yeni başlayanlar için haftalık programı var YouTube da da videosu var izle o programdan başla. İlerleyen sürede yine ağır sağlamı takip ederek programı değiştirebilirsin. Disiplin önemli insanlar çok bahane buluyor tek...
  8. Alkameturkes

definasyon sürecindeyim yardımcı olurmusunuz 1 sorum var

Hiq creatin Proteini gıdalardan tamamlamanı tavsiye ederim, protein tozu en son tercihin olmalı. Creatini ucuz olandan almanı tavsiye ederdim. Pump için de illa citrulline almana da gerek yoktu, şahsen definasyon dönemlerinde de hiç kullanmadım. Bu dönemde önemli olan kalori açığı ve kardiyo...
  9. Alkameturkes

definasyon sürecindeyim yardımcı olurmusunuz 1 sorum var

Yağdan biraz daha düşmeni tavsiye ederim karbı bu kadar düşürme 200-240lara çıkmanın öneririm. Pilavı lapa yapmaya çalış, basmati pirinçle lapa çok daha güzel oluyor, tavuğu da maks 1 kaşık yağdan fazla yağ kullanma yaparken.
Geri