Arama sonuçları: *

1. Daaker

Hem kendimi savunma hem kas kazanıp fit olmak için spor önerisi

boks olabilir ha dersen ben bacağımı daha cok kullanirim muay thai de super, yerde kavga etmek istersen de güreş mevcut 3 dövüş dalında da zaten kendini gostermek icin, kondisyonunu arttırmak icin illaki koşu yapman diyet yapman gerekir
  2. Daaker

Hem kendimi savunma hem kas kazanıp fit olmak için spor önerisi

şimdi hocam hepsi icin farkli bir dal gerekiyor eger esneklik dersen jimnastik gibi birsey yapman lazim savunma amacli dersen boks gibi dövüş sporlarina gitmen lazim bunlarda geliştirdiğin vücut ta nasıl desem estetik olmaz belki ama hangisine yaptığına göre bazı bölgelerde yoğunlaşma olabilir...
  3. Daaker

Sporda 2. ay'ım Almam Gerekenler Nedir?

valla hocam arkadaşların temiz beslen tavsiyesine katılıyorum ama bunu yaparken yardımcı olmasi icin şekersiz ketçap (eğer seviyorsaniz) ya da tarif deniyorsaniz tat verici ürünler oluyor onları alabilirsiniz belki başka yapmaniz gereken bir şey yok açıkçası
  4. Daaker

Spor salonuna başlamak hakkında

şimdi şöyle her spor salonunda bir kasa kısmı olur ordan girdin üyelik için konuştun aldın varsa spor salonu için olan uygulamayi indirtiler girerken qr okuttun girdin vb. sonra orda hocalar oluyor muhtemelen kasaya bakan kişi de hocalardan biridir herneyse diyosun "hocam ben yeni başlicam pek...
  5. Daaker

Spora yeni baslamis biri olarak oneriye ihticam vat

hem yağ yakıp hem kas yapmak mümkün kilo vermek için şöyle bir şey gidiyorsun günlük kalori ihtiyacına bakıyorsun internetten hesaplıyorsun mesela 2000 kalori diyelim sen 1500 kalori alıyorsun ama bunları yaparken de düzgün besleniyorsun yani tavuğun etini belirli miktar pirincini yiyorsun...
  6. Daaker

Boks VS Kickboks VS Muay thai?

sokak kavgası artık pek yumruğa bakmıyor kavga edeceğin adam silah veyahut bıçak taşıyorsa "ehu ehu kanzi sen silah cekene kadar bayiltirim" gibi bir düşüncen olmasın ya da "ya kanka ben .... yapıyorum sokak kavgasında sen bana dokunana kadar seni yere sererim" gibi düşüncelere kapılma evet...
  7. Daaker

Ağırlık çalışırken sakatlanmış olabilir miyim

hocam kavgada işe yaramak isteyen zaten dövüş sporlarına yönelsin git muay thai öğren güreş öğren boks öğren fitnessla olacak iş değil o ha fitness ile desteklersin bu dalları öyle olabilir onun dışı zaten dövüşte pek bi işe yaramaz
  8. Daaker

Karın ve kol kası yapmak istiyorum

karın kası denilen şey genelde yağ oranı ile alakalıdır yani istersen günde 2 bin adet mekik çek vücudun yağlı ise karın kasın belli olmayabilir şahsen karın bölgende yağ varsa ondan görmüyor olabilirsin haraket olarakta genel olarak mekik ve benzer haraketler işini gayet görür ama şunu...
  9. Daaker

Boyum 182 59 kiloyum yardım

kas gelişimine tabii ki etkisi olmaz o senin testesteron oranın, genetik yapın, antrenmanda kendini nekadar zorladığın (ısınmadan çok zorlama sakatlık çıkmasın)gibi şeylere bağlı yağlanma konusunda pek bir şey diyemiyeceğim kendi deneyimim olarak ortalama bi yaglanma yaptı zaten senin boyun uzun...
  10. Daaker

Boyum 182 59 kiloyum yardım

dostum öncelikle bu üzgün araba arkadaşın dediği tarif evet doğru lakin atlanilan bir şey var kullanılan bütün malzemeler şeker vb. şeyler odaklı yani sana kas olarak değil de yağ olarak dönüş yapar bundan rahatsız olur musun bilmem onun dışında beslenme gerçekten önemli karbonhidrat özellikle...
Top Bottom