Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Boks eldiveni tavsiyesi (Profesyonel Eldiven)

Dün gece rüyamda boks yaptığımı gördüm ve akşam babama tekrar soracaktım başlayabilirmiyim diye, ne hikmetse eve geldim ve annem bir anda boksa başla dedi. Önceki konularıma bakabilirsiniz. Her rüya değil ama bazıları gerçeği yansıtabilirmiş. Bütçe sorun değil sadece eldiven istiyorum bandaja...
  2. Dolar Bey

DA Forum hangi sporu yapıyor ?

En iyi yaptığını oyla.
  3. Dolar Bey

DA Forum hangi sporu yapıyor ?

Bakalım DA Forum'dakiler hangi sporları yapıyormuş. Tekvando'dan boksa, bokstan Bisiklete geçtim, yakın zamanda yol bisikleti alıp maraton yapacağım.
  4. Dolar Bey

Babam beni boks kursuna yazdırmıyor

Dine bağlanmak ne alaka gerçekten kafanız buna mı takıldı ya. Adam bir cümle kurdu cevap verdim geçtim sonrasında aramızda ki konu kapandı zaten. Kabbullenmiyorum zaten kurduğum cümlelerin neresinden çıkardıysan. Ayrıca dinden bahsetmek neden bağnaz veya yobaz bir hareket olsun anlamıyorum...
  5. Dolar Bey

Durumum rahatlıkla yetiyor onda bir sıkıntı yok. Hayır, dinine bağlı olmak yobazlık değil aksine akıllı insan hareketidir. Evde kendi çapımda yapıyorum paslanmamaya çalışıyorum ama aynı devam ediyorum sadece. Kurs gibi olmuyor olduğum yerde kalıyorum, ne düşüş ne yükseliş.
  6. Dolar Bey

1 ay Boks yaptım sonrasında lisans işine gelince bırakmak zorunda kaldım. Babamı ikna edemedim ve aylar sonra bugün yıllık düzenlenen müsabakaya katılma teklifi aldım. Okulumuz her yıl Kasım Aralık gibi başka okullar arasında her türden sporun müsabakasını düzenliyor ve beden eğitimi hocam bana...
  7. Dolar Bey

bu dambıl seti alınır mı?

Alınır hocam ama muadillerine bakabilirsiniz. https://ty.gl/xvx5kbvol0 Şunun gibi şeyleri bende almayı düşünüyorum daha fazla malzeme var.
  8. Dolar Bey

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Koluna kuvvet reis, yapmamanı tavsiye ederim. Sağlığını herhangi bir açıdan olumsuz etkilemez yapabilirsin. Kesin kaynak
  9. Dolar Bey

Yüzerken başım aşırı fazla acıyor

Yüzerken etrafımda insanlar oluyor hiç tek olmuyorum zaten eğer kötüleşirsem sudan anında çıkıyorum. Sinuzit yanlış bilmiyorsam baş ağrısıda yapar ama benim yaşadığım yoğun bir acı. Herhalde doktora gitmem gerek ama biraz daha araştırayım olayı. Hayır burnum gayet normal.
  10. Dolar Bey

Genelde sürekli hareketli yüzüyorum 2-3 saat falan ne fazlası ne de azı. Tam olarak acı var ve anlık olarak çok fazla oluyor. Şöyle söyleyeyim kolunu 1 cm derinlikle bıçak kesiği açtıklarını düşün o acıyı anlık yaşıyorum (0 Abartı)
  11. Dolar Bey

Arkadaşlar selam Ben 9 yaşımdan beri sık sık yüzerim ve neredeyse 1-2 yıldır her gün yüzüyorum (Sorun çıkmadıkça.). Bugün tekrar havuza girdim atladım. Balıklama atladım suyun en üstünün tahminen 10 cm aşşağısına indiğimde başım aşşırı derecede acımaya başladı oysaki hastalık veya bir sağlık...
  12. Dolar Bey

Yüzmede nasıl profesyonel olabilirim ?

Yarış olduğunu nerden öğreneceğim ?
  13. Dolar Bey

Yüzmede nasıl profesyonel olabilirim ?

Çok çok iyi yüzme biliyorum ve evimizdeki havuzlada kendimi geliştireceğim ama sadece geliştirerek ilerleyemem. Nasıl yarışmalara vs. katılacağım ?
  14. Dolar Bey

Kücük yasta fitnesse baslamak

Kilon çok az bol proteinli gıdalar tüket ama BOL öyle başla.
  15. Dolar Bey

Spora başlamadan ısınıyor musunuz?

Isınma olmazsa vücut çok ağrır (yüzmede biraz karışık)
  16. Dolar Bey

Uzun süreden sonra spora başlamak

Eski formuna geri dönmek için şu bildiğimiz ısınmadan bol bol yap ama başlardan sona doğru arttır
Top Bottom