Arama sonuçları: *

1. Feignclound

5 günlük bu split program nasıl ?

Karın olarak , plank - leg raise - topuklara değme vs
  2. Feignclound

5 günlük bu split program nasıl ?

Gayet güzel antreman programı. 1704793537 Kardiyo ve karın da ekleyebilirsin. Kardiyoyu dışarıda parkta vs yapabilirsin.
  3. Feignclound

Creatine başlıcam kullanı mı nasıl olmalı ?

Başkan , ben kullanıyorum şuanda Kreatin. İlk kullanımım yükleme tarzında oldu 2 hafta antrenman öncesi 5gr , antrenman sonrası 5gr. Daha sonra sadece antreman sonrası 5 gr olarak devam ediyorum şuanda. Su tüketimini arttır. 1 ay kullanıp ara veriyorum , 2 hafta kadar. Kan değerlerine baktır...
  4. Feignclound

Protein Tozu Önerisi Alabilir Miyim ?

Kreatini nasıldır hocam ?
  5. Feignclound

En iyi cardio antrenmanı hangisi yağ yakmak için?

HIIT yapıyorum genelde.
  6. Feignclound

2 gün önce antrenman sonuna eklediğim kardiyo. Üzerine 5 dakika daha eklemiştim. 300 kalori yaptıydım. 1684698841 Eliptik bisiklet.
  7. Feignclound

Eliptik yani. Eliptik bisiklette diyorlar ona .
  8. Feignclound

Kral ağırlık antremanını yapıp üzerine 20-25 dakika koşu bandında ya da eliptik bisiklette kardiyo yapman da mantıklı olabilir.
  9. Feignclound

Fitness'a başladım önerileriniz var mı

Merhaba kardeşim , öncelikle iyi yapmışsın spora başlayarak. Bunda utanılacak bir şey yok. Oradaki herkes de sen gibiydi belki. Başlarda utanıyorlardı , sonradan sonradan açıldılar. Yanına giderken spor havlusu , 1.5lt su götürebilirsin başlarda. Daha sonradan alıştıkça belirli bir seviye...
  10. Feignclound

Evde Spor Yapmak İçin Ekipman Önerisi

Hocam selamlar , https://www.hepsiburada.com/dambilcim-85-kg-halter-seti-dambil-seti-agirlik-ve-vucut-gelistirme-aleti-85-kg-dumbell-set-p-hbv00000e40td aynısı bende var. 5-6 ay önce 2.el olarak almıştım 200TL ye. Gayet kullanışlı , işimide görüyor. Barlar tutarken biraz kalitesiz hissiyatı...
  11. Feignclound

BİM Protein Tozu Nasıldır?

Başlangıç olarak , güç ve kas kazanmak istiyorsan Creatine kullanmanı tavsiye edebilirim.
  12. Feignclound

Bayan Fitness Hocasından Eğitim Alsam Yararlı Olur Mu?

Bayan hocalar pek ilgilenmiyorlar. 2-3 hareket gösteriyorlar başından ayrılıyorlar. Ben şahsen Macfit'te böyle gördüm.
  13. Feignclound

Bayan Fitness Hocasından Eğitim Alsam Yararlı Olur Mu?

EgeFitness'ı izle. Twitch üzerinden canlı yayında spor yapıyor. Onunla birlikte sende yapabilirsin.
Top Bottom