Arama sonuçları: *

1. Forjest

zayıfım yapacaklarım doğru mu?

Bol kalorisi yüksek olan gıdaları tüket akşamları daha da ağırlık ver. Tahin pekmez türü tatlı olan gıdalar kilo almada çok etkilidir.
  2. Forjest

Bu içecek zararlı mı?

Spor yaparken illaki gerekli olan tüm gıda ve vitaminlerden istifa etmek gerekli. Spor yapmak günümüzde de maliyetli bir durum haline geldi. + Zaman ayırmak düzenlilik esaslarına uymakta ayrı bir konu. Spor yaparken yenilen yemekler tüketilen gıdalar her daim fayda sağlayacaktır elbette buna...
  3. Forjest

Bu içecek zararlı mı?

Kimyasal karışımlı olmadıktan sonra alınan her şey yararlı olacaktır. Sporda her vitamine ihtiyaç var sonuçta. Hazır hızlı yemek gıdalardan uzak durmakta ayrı bir + sağlar.
  4. Forjest

6 Ayda Kas Yapabilir Miyim?

İyi beslenme ve disiplinli çalışma ile 3 ay bile yeterli bir süre kas ve şekillerin oluşumları için.
  5. Forjest

Spor yapmak istiyorum

Dambıl marka model vs. takılmaya gerek yok. Amaç ağırlığı doğru ve düzgün şekilde kullanmak ve düzenli olarak programlı şekilde çalışmak. lastik alırsanız eğer, sınırlı olarak hep aynı ağırlı kaldırmış olacaksınız, kaslar belli bir ağırlık seviyesinde fazla gelişeyecektir. Ancak , ağırlık...
  6. Forjest

Spor yapmak istiyorum

Herhangi bir ağırlık takılmayan modeli. Barla ve Dambıl ağırlık takılabilen önerdiğim model. Daha fazla bilgi ve görseller fiyat vb. için alttaki link ziyaret edilebilir. Kaynak: https://www.hepsiburada.com/dambillar-agirlik-plakalari-c-387327
  7. Forjest

Spor yapmak istiyorum

Kendi bedeninizle ve ağırlığınız ile, 44 hareketi herhangi bir alet edevat olmadan yapabilirsiniz. Evdeki spor yapacak alanınız iyiyse eğer hemen baslayın spora derim. Eski'den dambılım yoktu aygaz tüpüyle çalıştığım yıllara gittim bir an :D | Dambıl alacaksanız eğer, ağırlık takılabilen ve...
Top Bottom