Arama sonuçları: *

1. Foxt

Evde boks standı yapmak istiyorum kaç lira tutar?

Arkadaşlar 50-60 kilo taşıyacak 2 metre civarı boyu olacak bi stand yapmak istiyorum çelik profiller ile sağlam olması gerekiyor kendim kaynatabilirim profiller kaç lira tutar? asacağım boks torbası...
  2. Foxt

Hangi Creatine'i almalıyım?

HİQ ürünlerinden sadece Smash'i kullandım, Cidden üst düzey bi kalitesi bulunmakta fakat aşırı pahalı.
  3. Foxt

Usta konu bayağı eski hahajshasgfhsah
  4. Foxt

bro hardline'ı kullandım, hatta 2 ay içerisin de tamamen tükettim görüşlerim şu şekilde; -Suya karıştırmakta her creatine de olduğu gibi zorluk yaşadım. -Tat konusun da diğer creatine'lerden farklı olarak daha yoğun bir tat geliyor. -3 hafta içerisinde tamamen vücutta etkisini gördüm. -Fiyatına...
  5. Foxt

Arkadaşlar, galiba başardım.

Ufak bi hortlatma ile geri döndüm.
  6. Foxt

17 olduk hocam bu ay 1659271956 hiçbirşey. Sarkan göğüsler, yağ içindeki karın bölgesi onların seçimi :D 1659271998 genel olarak antrenman öncesi yüksek protein düşük karb antrenman sonrası yüksek karb ve yüksek protein. 1659272109 dostum şuan seni ilerletecek şey motivasyon olabilir, ama...
  7. Foxt

Hocam maalesef genetik faktörü her zaman 10-0 öne geçiriyor...
  8. Foxt

hocam çalıştığım süreyi saymazsak aslında 4 ay.
  9. Foxt

hocam mental sağlığıma bağlı olarak 1-4 arası, deli gibi karbonidrat deli gibi protein dışında hiçbirşey eklemedim.
  10. Foxt

şöyle bikaç tane daha ekleyeyim ajhfguasojsaıogsloqw 1659268651 hocam trapezleri ve arka omzu 2 haftadır aşırı yüklenerek inşaa etmeye başladım 2-3 ay sonra yeni before after ile gelirim jgıoasjkgopğaslğpfqeçfqwçcwqşğ
  11. Foxt

imkansızlıklara rağmen devam bozmmmmaaazzz BAASSS
  12. Foxt

hocam dur, yapma.... 1659267957 hocam atletik vücudu kendime göre bulmuyorum şuanlık hedefim 80-85 kilo civarı. 1659268075 hocam herhangi bir beslenme programı düzenlemedim, genellikle allah ne verdiyse yedim. Son 2 haftadır kafamda kurduğum bi düzenle devam ediyorum. Herhangi bir supplement...
  13. Foxt

Hocam evde aldığım gelişimin kat ve kat fazlasını salonda 1-2 haftada aldığımı hatırlıyorum ben, evi saymazsak 3 aylık bi değişim sağladım ben.
  14. Foxt

beklemek yapacağın en büyük hata olur. 1659267370 hocam 4 aylık değişim sıfırdan başladım. 1659267416 *5 ay pardon
  15. Foxt

5 aylık ufak bi değişim yaptım çok gurur verici.
  16. Foxt

SARM-S'lar hakkında bilgisi olan var mı?

çok teşekkürler hocam önerilerinizi dikkate alacağım.
  17. Foxt

SARM-S'lar hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar sarm-s kullanmaya başlayacağım olduğum şehirde satışını yapan birisi var 1500 lira gibi bir fiyat istedi 8 hafta için değer mi sizce?
  18. Foxt

MacFit mi Next Level mı?

dostum bu sporda çok yenisin, Bcaa senin için gereksiz olur diye düşünüyorum. Günlük protein'ini karşılayabilecek maddi seviyede isen boşuna alma, Creatine biraz erken olur şuan için eğer kütle koymak istiyorsan Creatine,Gainer alman yeterli olur. Hatta creatine alman da çok gerekli değil...
  19. Foxt

Goril gibi bulk nasıl yapılır?

Dostlar güncel bw 70 75-85 arası bir kilo yapmak istiyorum yüksek karb, yüksek protein oranıyla clean bulk yapmak istiyorum. En düşük maliyet ile tüketebileceğim protein ve karbonidrat kaynakları nelerdir?
  20. Foxt

Suplementler ve iğneler

Dostum eğer Anabolik steroid kullanmayı düşünüyorsan bulunduğun salonda kullanan birisini yada internet üzerinden gerçek anlamda tecrübeli birini bul, ve ayrıca asla internet siteleri üzerinden alışveriş yapma. Kür sonrası kesinlikle pct yapmayı unutma, başlangıçta kür'e girmeden böbrek...
Top Bottom