Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Koşuya başlamak için öneri

Spor yapan biri olarak ilk başta minimal hedefler ile başlamak her zaman daha iyidir.Çünkü sporda önemli olan süreklilik yani örnek olarak bir hafta 5 gün koşu yapıp diğer hafta 3 gün sonrasında ki hafta hiç yapmamak yerine her hafta düzenli olarak sabahleyin size uygun bir zamanda koşu...
  2. Hacışakirli zemzem

Wrist wrap tavsiyesi

Aga Kingsize,Protein Ocean,Dex Supports,Decathlon,Musclecloth bunlar güzel markalardır.
  3. Hacışakirli zemzem

4 günlük PPL antrenmanı sizce nasıl?

Güzel bir program ama diyorsanız daha böyle düz mantık olsun üst-alt-off-üst-alt-off-off ta yapılabilir ya da Sırt+Bacak,Göğüs+Kol,Off,Üst,Alt da olabilir.
  4. Hacışakirli zemzem

Spora Başlamadan Bilmem Gerekenler

İlk önce temiz bir şekilde gitmeni şiddetle öneriyorum çünkü ter kokusu orda çekilmez bir koku.Yanına alacaklar olarak ise Spor ayakkabı,kıyafetlerin(Spor için tişört,şort,çorap),Temiz havlu,Deodarant veya güzel bir koku al yanına.Spor yapama konusuna gelince hareketleri tam olarak doğru formda...
  5. Hacışakirli zemzem

Supplement almak istiyorum ama hangisini tercih etmeliyim ?

Biliyorum teknoloji platformunda biraz alaksız soru oldu ama tek buraya sormadığım kaldı araştırdım baya ama kafam baya karıştı amacım iri olmak ve aldığım zaman kullanışlı 3 supplement önerisi buldum kreatin,whey-protein ve cafein veya preworkout ama çok anlamadığımdan hangisini alacağıma...
  6. Hacışakirli zemzem

(Öneri)Halter barı önerisi

Normal döküm dambıl plakası takıcam kol,sırt,bacak veya göğüs çalışırım ucuz olursa iyi olur bütçe yok öneridiklerinizi atın.
  7. Hacışakirli zemzem

10x2 dambıl önerisi(karakter)

O zaman o attığım vinyl güzel halterli olan modellerde vardı
  8. Hacışakirli zemzem

Brom döküm böyle var ama nerdeyse vinylin 3-4 katı decatlhona bak orda da vardı ayarlanabilir https://www.trendyol.com/delta/cantali-delux-krom-plaka-krom-bar-dambil-20-kg-agirlik-seti-p-4053338?boutiqueId=533857&merchantId=921&gads=true Ama bunu al bir daha dumbell alma aşırı iyi bir ürün param...
  9. Hacışakirli zemzem

https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/20-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-ureticiden-halka-hizli-kargo_pdp_558600810?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=444078220540&utm_term=108527407892&ga_prodid=558600810&ga_merchantid=143580960&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAjwz6_8BRBkEiwA...
  10. Hacışakirli zemzem

İlk kez mi başlıyacaksın spora ?
  11. Hacışakirli zemzem

Fitness İçin Muhteşem Bir Alet!!

Hımm bence bunla tek kas yapmak mümkün değil bunun yerine 2x5kg dumbell direnç bandı barfiks barı alınsa gelişilebilir bende 2x3kg ve 10kg ayarlanabilir döküm dambıl ve barfiks barı var 4 ayda geliştim baya
Top Bottom