Arama sonuçları: *

1. HomerSer

Gyme baslayacagim kilo alarak kas kutlemi arttirmak istiyorum

cok sagolun hocam ellerine saglik 1723495080 yani yiyebildigim her anda yemek yiyecegim olmazsa zorla yiyecegim
  2. HomerSer

ama okulda kofte falan da cikiyor balik cikiyor yani kotu yemek pek cikmiyor her gun protein fazlasiyla var ama siz yinede oyle diyorsaniz oyle yapabilirim. Cok soru soruyorum ama ilk zamanlar icin full body antrenmani onerebilir misiniz yada video bulabilir iszeniz onunla alaklali benim icin...
  3. HomerSer

cok sagol hocam bune benzer bir yemek programi hazirlayacgim kendime bunlari kahvalti ve aksam yemegi olarak ayiracagim oglen de okulda ne yemek cikarsa onu yiyecegim. Birde bu yulaf ezmesi seyini sutle yapip shake olarak icsem olur mu cunku tadini sevmiyorum
  4. HomerSer

Bolgesel amator ligdeyiz. Mesala kahvaltida ne yemeliyim internetten baktim 2 haslanmis yumurta toplam 150 kalori diyor. bu cok az degil mi gun icinde nasil o kadar kalori alacagim 1723487473 hesabai yaptim 3300 kalori almam gerekiyor yaklasik
  5. HomerSer

Arkadaslar sifirdan gyme baslyacagim. Gunluk kalori ihtiyacimi nasil hesaplayacagim ve kilo almak istedigim icin kac kalori fazla almam gerek (haftada 2 ila 4 gun futbol antrenmanim var bunun ustune gyme baslyacagim haftada 3 gun) Metobilizmam hizli diyebilirim gun icinde de aktifim Bu kalori...
  6. HomerSer

Sifirdan gyme nasil baslanir?

yanitin icin sagol hocam kiz ve erkeklerin hareketleri farkli olur diye dusunustum bana suan sadece bir baslama noktasi lazim ne yaparak baslamam lazim yani solona gidip direkt bir alete oturayim mi
  7. HomerSer

kaldirdigim kilodan utanmam ama iste kizla gidince utanabilirim ha o bir yana kizin birsey de diyecegini dusunmuyorum. Birde ne calismam gerek ne yapmam gerek bilmiyorum gittigimde onlari nasil ogrenecegim veya planlamasini yapacagim, hoca mi tutmam gerek. Tesekkur ederim yardimin icin...
  8. HomerSer

18 yasindayim suana kadar gyme hic gitmedim. Boyuma gore kilo olarak zayifim. Biraz kilo alip oyle baslarim diyordum ama kilo alamadim. Kiz arkadasim 2 yildir gyme gidiyor ve banada beraber gidelim diyor. Hic gyme gitmedigim icin cekiniyorum acikcasi simdi kiz benden fazla agirlik kaldirirsa...
  9. HomerSer

Boyumu nasıl uzatırım

Bol bol kalsiyum al bol spor yap ama bunlar ancak 4-5 santim uzatır eğer ailenin genlerinde uzun boy yoksa pek fayda etmez mesela benim dayım 1.97 ben 15 yaşında 1.80 yani aile genleri belirliyor genellikle
Top Bottom