Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Gainer Kullanmak Yağ Yapar Mı ?

Hocam bu işlerden anlıyorsanız size özelden danışmak istiyorum müsait olursanız ?
  2. Hudzell

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Kan pipide toplandığı için ereksiyonu %20 oranında daha kaliteli kılıyor. Ve ayrıca pipideki damarlar genişlediğinden ötürü renginde değişiklik hissedebilirsiniz ama bu olması gerekendir. fitness sonrası mastürbasyon zararlı mı ? net cevap veremeyiz ama pipinizle ağırlık kaldırmadığınız sürece...
  3. Hudzell

İlk iki gün çok zorladım sanırım kolumu açamıyorum

O zaman lafımı geri alıyorum :D
  4. Hudzell

Morarıklık veya kızarıklık yoksa sıkıntı bir durum yok gibi.
  5. Hudzell

Geçmiş olsun hocam da yardım istememişsiniz bir şey istememişsiniz amacı pek anlayamadım. :D Kremler oluyordu sanırım bu tür durumlar için, kullandınız mı ?
  6. Hudzell

MMA nedir yardımcı olur musunuz

Sanatların birbirlerine karşı üstünlükleri her daim olur ama en üstünü diye bir şey var mı sanmam. Ancak hızlı olduğu açık ve net hızlı dirsek darbeleri etkili olurdu, tercih meselesi.
  7. Hudzell

MMA nedir yardımcı olur musunuz

Herhangi dövüş sanatlarının rastgele kullanıldığı bir dövüş sanatı biçimidir. Karma dövüş sanatı yani MMA'da istenilen her türlü dövüş sanatı kullanılır diye biliyorum.
  8. Hudzell

Sizce Spor Sayesinde Vücut 5 Günde Değişir mi?

5 günde vücut toparlamayacağından gerileme olması normal düzene sokunca değişir
  9. Hudzell

Kendimi tatmin etmek ve güçlü hissetmek için spor önerisi

hocam en basit karateden başlayabilirsiniz ne kadar basit gözükse de ilerleyen zamanlarda daha farklı teknikler öğrenmeye başlıyorsunuz daha hızlı hareketler öğreniyorsunuz bu olabilir gerçi karate spora girer mi bilmiyorum
  10. Hudzell

Arkadaşlar Sizce Fitness'a Gitmeli Miyim ?

fitness boya engel DEĞİL fitness'da genellikle kısa insanlar uğraşır çünkü kol daha kısa olduğu için uzun kollu birine göre daha kısa mesafede ağırlık kaldırıp daha az yorulurlar bu yüzden genelde kısa insanlar fitness'a yönelir konunun basketle alakası yok ama hali hazırda değinmek isterim...
  11. Hudzell

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

tuhaf olacak ama kilo almak için ne yapmam lazım boyum 1.87 ancak ne kadar yersem yiyeyim 65 kilonun üstüne çıkamıyorum
Geri