Arama sonuçları: *

1. IbanyLone

Sporcu arkadaşlar için TAVUK VE MAKARNA PİŞTİĞİNDE KAÇ GR OLUYOR?

makarnanın markasından bile fark ettirebilir. O yüzden sürekli pişmemiş ağırlıkla diyetler hazırlanıyor. Merak edenler için güzel bilgi.
  2. IbanyLone

fitnessda neyi yanlış yapıyorum?

Cut yaparken ağırlık artırmak çok zordur hocam zaten normal. Bulkta kaldırdığın ağırlık artar genelde.
  3. IbanyLone

Mekik Çekmek Karın kası yapar mı?

ağırlıklı mekik yazdığın zaman bir sürü video var zaten. Kendine uygun olanı seç.
  4. IbanyLone

Fitness'da Kaçıncı Ayda Gözle Görülür Değişim Olur?

6 ayda falan artık dışarıdan hissediliyor spor yapıldığı.
  5. IbanyLone

Kreatin önerir misiniz ?

hardline iyidir ya. ama ben olsam toz kapsül pek önemsemem. tadı kötü olmuyor çünkü.
  6. IbanyLone

Haftada 5-6 kere Full body antreman yapmak

itme-çekme-bacak çok seviyordum spor yaparken. Fakat perişan ediyor adamı.
  7. IbanyLone

Haftada 5-6 kere Full body antreman yapmak

Her zaman söylendiği gibi vücudun çalıştığı kadar dinlenmeye de ihtiyacı var. Daha sağlam spor yapın ve haftada 3-4 günü aşmayın.
  8. IbanyLone

Hem iş hem spor olurmu?

Hafta 3 gün olması daha uygun ama hiç yapmamaktan iyidir.
  9. IbanyLone

Ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?

Spor salonunda Direnç lastiği var ise onlarla 10 dk civarı esneme yapabilirsiniz.
  10. IbanyLone

Gainer önerisi lazım

Hardline bir tık ucuza gelir. Ama ben olsam Optimum Serious Mass alırım. Hardline Gainerın tadı ve kokusu çok kötüydü. (Tabii hangi gainerın tadı iyi ki?)
  11. IbanyLone

Supplement Hakkında Soru

Gainer basit kalori ürünü ama emin ol, yemek yemekten daha zordur. Genel olarak protein tozlarına göre pis kokar ve tadı baya kötüdür. Yemekle almaya çalış basit kalori olarak değil. En güzeli ve basiti kuruyemişli, blenderdan geçirilmiş içecekler veya basit kendinin yapabileceği krokan tarzı...
Top Bottom