Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

Boks VS Kickboks VS Muay thai?

Dostum tabii ki en çok seyi yapabilen alıyor. Boksörlerin en az kural olan dövüş sahalarindan biri olan mma yapamamasının sebebi güreş vs bilmemeleri. Sokak kavgasına en çok benzeyen spor da mma. Bundan geriye geldikçe muay thai, kickboks ve boks geliyor sırasıyla. Muay thai sokak kavgasina en...
  2. LineaTurco

Fitness ve Vücut Geliştirme Öneri. (Lütfen Bilgisi Olanlar)

hocam ilk başlarda 1 gün dinlenme bir gün gitme yapmanız en mantıklısı ç.ünkü protein sentezi 48 saatin sonunda bitmiş denecek seviyeye iniyor yani vücut daha çok kas yapamıyor o yüzden 1 gün gidip bir gün gitmeme mantıklı eğer fullbody yaparsanız split, itme çekme bacak ve üst vücut alt vücut...
  3. LineaTurco

Fitness 1. ay bitti ne yapmalıyım

İtme çekme bacak yap beslenmene dikkat et. Protein tozu ve suplament zorunluluk değil aklında bulunsun
  4. LineaTurco

maks çekebildiğim şınav sayısı değişiyor

Yorgunluk seviyenle alakalı tamamen sporcu değilsen eğer bir gün maks 30 çekiyorsan diğer gün maks 30 çekemezsin dünden yorgunluk kalır çünkü
  5. LineaTurco

Fitness a Yeni başlayacaklara tavsiyeler.

Aslında fitness bir spor gibi değil yaşam tarzı oluyor eğer başarılı olmak istiyorsan ve uzun süreni vermen gerekiyor yani sıkılacak adamın başlamasına gerek yok
  6. LineaTurco

Dambıl seti önerisi [300₺]

Hocam ileride gelişince plaka eklemek isteyince plaklar pahalı mâlum bence de 55 ideal
  7. LineaTurco

Boyumu nasıl uzatırım

et ye süt iç yani protein ve kalsiyumunu eksik etme ve yüzebildiğin kadar yüz ya da kendini sallandır barfiks demirinde filan
  8. LineaTurco

Spora başlamadan ısınıyor musunuz?

ben yüzmede ve kayakda ısınmıyorum gerekli olmuyor zaten yüzmeye başlarken yavaş başlıyorsun kayak da aynı şekilde 1613456196 o ısınma değil spor bitimindekine soğuma deniyor bir de lastiklerler de yapılıyor diye biliyorum doğru değil mi
  9. LineaTurco

Spora başlamadan ısınıyor musunuz?

tabii ki de ısınılır yoksa eklemler ağrır
  10. LineaTurco

Boy Uzatmak İçin Taktikler

Hayır amcan filan uzunsa etki etmez uzunluk baskın Dominik gen çekinik ile Dominik bir araya gelince çekinik ortaya gelmez ondan dolayı senin genetigin kısa olmak zorunda fakat kemiklerini kalsiyumla doldurursan kemiklerin uzar en önemli etken ise omurga omurgayı açabilirsin çok iyi olur oyun...
  11. LineaTurco

İstanbul'da her semtte var 1 tane ama diğer şehirleri bilmem korona olmasa profosyonele geccektim korona her şeyi yok etti abi ya
  12. LineaTurco

Ayda 10cm imkansız gibi dünya rekoruna koşarsın
  13. LineaTurco

Uzun süreden sonra spora başlamak

6 ayda dönersin biraz çaba ile az çaba ile 9 ay filan çabasız sade gidersen 1 yıl sürer herhalde ortalama rakamlar kendimden ortalama çıkardım her vücut değişir (çıkarımı yüzmeden yaptım) 1612120463 profesyonel düzeyden bahsediyorum
  14. LineaTurco

Arkadaşlar Sizce Fitness'a Gitmeli Miyim ?

senin düşürme tekniklerine başvurcağını düşünmezdim gel benim yanıma (ismimi barney mi yapsam acaba)
  15. LineaTurco

attım onlar vasıflıysa bu da vasıflı
  16. LineaTurco

https://www.neoldu.com/vucut-gelistirme-boy-uzamasini-engeller-mi-15628h.htm#:~:text=Gereğinden%20fazla%20ağırlık%20altına%20girilmek%20suretiyle%20aşırı%20zorlama%2C%20boy%20uzamasını%20baskılayabilir.&text=Büyük%20ağırlıkların%20kaldırılmaya%20çalışıldığı%20bu,bu%20ağırlığın%20altında%20kalmak%...
  17. LineaTurco

healthline :D kardeşim atsana düzgünbir üniversite araştırması ingilizce kaynaklıd a olur ingim var 1611315052 televizyon izlemeyi bırakalı ya 3 ya 4 yıl odlu
  18. LineaTurco

yav kardeşim "Yanlış bilgiden reportluyorum ehuehu" reportlarsna reportla vasıflı birr araştırma at buraya ben böyle kalıyım hadi yap madem çok biliyon ya hjadi atsana vasıflı bir araştırma 1611314800 şu vasfa bak shredded brotherstan oooo var ya dünya etrafında her yerde saygı duyulan bir yer...
  19. LineaTurco

sen araştır kardeşim o yaşta ağırlığın altına girince noluyo bak bakıyım sen bana vasıflı bir araştırma at hemen burda özür dilicem
  20. LineaTurco

o yaşta ağırlığın altına girersen kemiklerin sıkışır daha gram uzamazsın
Geri